Hizmet binasında sona gelindi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü karakol hizmet binası inşasında sona gelindi. Lojman ve hizmet bin

Çerkezköy 7.10.2012 13:45:00 0
Hizmet binasında sona gelindi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yaptırılan ve yapımını ENDYAPI İnşaat firmasının yüklendiği Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası çalışmasında sona yaklaşıldı.

 

LOJMAN YOK, SADECE HİZMET BİNASI

İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan 7 katlı binanın hizmet binası ve lojman olarak planlandığını belirten yetkililer, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda lojman kısmının kaldırılarak tüm binanın hizmet binasına dönüştürüldüğünü söyledi. Binanın 15 Ekim’de tamamlanarak teslim edilmesinin planlandığını belirten yetkililer, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün talep ve istekleri doğrultusunda binanın içinde bazı düzenlemeler yapıldığını ifade etti.

 

KASIM AYINDA TESLİM EDİLECEK

Kasım ayında binanın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne teslim edilmesinin hedeflendiğini belirten yetkililer, hizmet binasının çevre düzenlemesinin de OSB tarafından yapılacağını söyledi.

 

3 BİN 200 METREKARE KAPALI ALAN

Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak olan hizmet binasının 7 kattan oluşacağını ve 3 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirten yetkililer, binanın 2 katının Trafik tescil ve Denetleme Büro Amirliği, 2 katının Asayiş Büro Amirliği, 1 katının ofis ve 1 katının da konferans salonu olarak hizmet vereceğini söyledi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10