Batı Trakya’da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığındaki Tekirdağ Heyeti, Batı Trakya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Tekirdağ 8.10.2012 21:21:00 0
Batı Trakya’da incelemelerde bulundu

 GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Mahalle muhtarları ile Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen’in yer aldığı heyet, Gümülcine Başkonsolosu O. İlhan Şener, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara’yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

MESAJI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE VERDİK

Batı Trakya’da anlamlı ve değerli ziyaretlerde bulunduklarını belirten Başkan Dalgıç, “Batı Trakya’daki soydaşlarımızı ziyaret ederek onların her zaman yanında olduğumuzu kendilerine ilettik. Çok sıcak karşılandık. Mahalle muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman Batı Trakya’nın yanında olduğumuz mesajını çok güçlü bir şekilde verdik” dedi. Tekirdağ Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kavala Belediye Başkanı Konstantinos Simitsis ile de bir görüşen Başkan Dalgıç, ilişkilerin daha da geliştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10