Öğretmenlere başarı belgesi

Namık Kemal Üniversitesi’nde Fatih Koleji yönetici ve öğretmenlerine Sürekli Eğitim Merkezinin düzenlediği öğretim programına katılmaları dolayısıyla, senato odasında düzenlenen törenle başar

Tekirdağ 9.10.2012 19:34:00 0
Öğretmenlere başarı belgesi

 SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Önceki gün düzenlenen sertifika törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Ünal, Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, NAKSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümit Geçgel, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dilek Şahin ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Feyzullah Şahin katıldı.

 

35 SAATLİK EĞİTİM VERİLDİ

Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde, 3 – 7 Eylül tarihleri arasında Tekirdağ Fatih Koleji yöneticileri ve öğretmenlerine 30 saat teorik ve 5 saat uygulamalı olarak Üstün Zekalı Bireylerin Tanınması Ve Eğitimlerinde Müfredat Farklılaştırma konusunda öğretim programı uygulandığını belirten üniversite yetkilileri, öğretim programında başarılı olan katılımcılara başarı belgelerini verdi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10