U-15’de haftanın görünümü

U-15 Lig’i C Grubu’nda oynanan 5.hafta karşılaşmalarının ardından haftayı Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 15 puan ile ilk sırada tamamlarken, hafta sonunda Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’na

10.10.2012 19:41:00 0
U-15’de haftanın görünümü

 Tekirdağ U-15 Ligi C Grubu’nda hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu.

 

HAFTAYA GENEL BAKIŞ

 

KARTALSPOR’U KONUK ETTİ

Temsilcilerimizin mücadele ettiği C Grubu’nda hafta sonunda üç karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kendi evinde takipçisi Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Rakibi karşısında maça çok hızlı başlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devre de ataklarını sürdürerek bulduğu ikinci golle tamamen rahatladı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ev sahibi ekip son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 15 yaparken, Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise 9 puanda kaldı.

 

KIZILPINAR BELEDİYESPOR DEPLASMANA ÇIKTI 

Haftaya dört puanla giren bir diğer temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı deplasmanda puansız Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarla goller buldu. İlk devreyi mağlup kapatan Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı bulduğu gollerle farkı indirmeye çalıştı. Son dakikalarda rakip kalede üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip iki gol daha bularak karşılaşmadan 5-3 galip ayrılmasını bildi.

 

BİRER PUANLA KAPATTILAR

Haftaya orta sıralarda giren Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı Saray Sahası’nda karşı karşıya geldi. Kendi evinde oynamanın avantajı ile rakip kalede etkili olan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi önde tamamlamasına rağmen rakibinin gollerine engel olamadı. Son dakikaları müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı bulduğu golle beraberliği yakaladı. Son dakikalarda her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi.

 

A GRUBU’NDA TEKİRDAĞSPOR LİDER

A Grubu’nda haftaya lider durumda giren Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı takipçisi Karadeniz Gençlikspor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar çok etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Haftaya ikinci sırada giren Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ise evinde ligin zayıf ekiplerinden Altınova Belediyespor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında gol şov yapan ev sahibi ekip galibiyeti 10-1’lik skor ile elde etti. Üç puanla haftaya giren Aydoğdu Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ise deplasmanda Yavuzspor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Maçın her iki devresinde de bulduğu gollerle rahat bir futbol ortaya koyan Aydoğdu Gençlikspor U-15 Futbol Takımı rakibini 6-0’lık skor ile mağlup etmesini bildi.

 

LİDER PUAN KAYBETTİ

B Grubu’nda haftanın en önemli karşılaşmasında Çorluspor U-15 Futbol Takımı evinde Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Bu bir puanla Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı 13,Çorluspor U-15 Futbol Takımı ise 10 puana yükseldi. Lideri takibini sürdüren Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı Yeniçiftlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar rakip kalede goller bulan konuk ekip karşılaşmadan 11-0 galip ayrıldı. Ligde puanı bulunmayan Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ise Çorlu Sanayispor U-15 Futbol Takımı’nı 3-0 mağlup ederek ilk puanını aldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10