NKÜ’de etüt merkezi açıldı

Namık Kemal Üniversitesi Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdu “Etüt Merkezi” önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ 10.10.2012 19:41:00 0
NKÜ’de etüt merkezi açıldı

 TÖRENLE AÇILDI

Törene, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burhan Arslan ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şefik Kurultay, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yar. Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. İsmail Yılmaz, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Tuncay Gümüş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Ertuğrul Recep Erbay, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü İl Müdürü Mehmet Yılmaz, Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Fatma Bayhan, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

 

EN BÜYÜK PROBLEM BARINMA

Daha önce depo olarak kullanılan salonun yaklaşık 40 öğrencinin ders çalışma ortamına uygun olarak Etüt Merkezi haline getirildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada öğrencilerin en büyük probleminin barınma olduğuna dikkat çekti.

 

3 AYRI YURT MÜJDESİ

Önümüzdeki yıllarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre üniversite tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile 4 yüz elli kişilik yurt ve aynı zamanda Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde bin 700 kişilik iki ayrı yurt yapılacağını ifade eden Şimşek, “Yönetim olarak öğrencilerimize sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimizin daha çalışkan ve başarılı olmaları için ortamlar sağlıyoruz.  Birlikte daha fazla öğrencimize hizmet verebilmeyi amaçlıyoruz” dedi. Öğrencilerden büyük başarılar beklediğini belirten Şimşek, açılışın ardından Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdu’nu gezerek yurt hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10