Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi hizmete girdi

Namık Kemal Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi, önceki gün Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Tekirdağ 10.10.2012 19:41:00 0
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi hizmete girdi

 MUTLULUK DUYUYORUM

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burhan Arslan ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. İsmail Yılmaz, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Tuncay Gümüş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Ertuğrul Recep Erbay, Kredi ve Yurtlar Kurumu Tekirdağ Yurt Müdürü Mehmet Yılmaz, Daire Başkanları ve öğretim görevlilerinin katıldığı törende konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Eksikliğini gördüğümüz, hem öğrencilerim hem de personelimiz açısından son derece gerekli olan Psikolojik ve Danışma Merkezi’nin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bu merkezin açılışında katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

MOTİVASYON EKSİKLİKLERİNE ÇÖZÜM ARANACAK

Psikolojik Danışma Merkezi, salı ve perşembe günleri 09.30 ile 16.30 saatleri arasında tüm öğrenci, akademik ve idari personele hizmet verecek. Pskikolog Fatih Şahin’in danışmanlığında yürütülecek olan seanslarda özellikle öğrencilerin uyum problemleri, sınav kaygıları, ders çalışma sırasında motivasyon eksiklikleri gibi sorunlara çözüm aranacak.

 

Haber / Gökhan TEKER 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10