TMS’den Türkçe ve Matematik kursu

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Metal Çocuk Arkadaş Kulübü üyesi çocuklara Türkçe ve Matematik Kursu verilmesi için Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile protokol imzaladÄ

Çerkezköy 10.10.2012 19:41:00 0
TMS’den Türkçe ve Matematik kursu

 Çerkezköy Haber - Türk Metal 2004 yılından bu yana üyelerin çocuklarına yönelik düzenlediği kursları bu yıl da devam ettiriyor.

 

HALK EĞİTİMLE PROTOKOL İMZALADILAR

Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi arasında sendikaya üye ve üye çocukları kişisel gelişim kursları açılmasına yönelik protokol imzalandı. Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Halk Eğitimi Merkezi ile ortaklaşa öğrencilere Türkçe, Matematik kursu vereceklerini, İngilizce kursunu şube olarak gerçekleştireceklerini söyledi.

 

4 VE 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM VERİLECEK

Metal Çocuk Arkadaş Kulübü’nde 6-14 yaş grubunda bin üyelerinin bulunduğunu belirten Koçak “Üye çocuklarımız için yaz döneminde eğitim ve genel amaçlı Ankara’ya bir haftalık gezi düzenledik. Metal Çocuk Arkadaş Kulübü öğrencilerine yönelik etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Geçtiğimiz yıl 6-7-8.sınıf öğrencilerine Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak İngilizce kursu vermiştik. Bu dönemde de talep üzerine 4-5. sınıf öğrencilerine Türkçe Matematik ve İngilizce kursu vereceğiz” dedi.

 

150 ÇOCUK KAYIT YAPTIRDI

Türk Metal Sendikasına bağlı üyelerden talep gelmesi halinde Halk Eğitimi Müdürlüğü ile birlikte etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Koçak, “Kurslarımız cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek. Sendikanın dershane bölümünde gerçekleştirilecek kurslarımıza şuan itibariyle 150 Metal Çocuk Arkadaş kulübü üye çocuğumuz kayıt yaptırdı. Yeni protokolün başta üyelerimize olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10