Çakan, güven tazeledi

Kapaklı Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği( GÜMDAD), Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Hayati Çakan

Çerkezköy 12.10.2012 19:09:00 0
Çakan, güven tazeledi

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu önceki gün gerçekleştirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen Genel Kurul ile dernek başkanlığına tekrar seçilen Hayati Çakan yeni yönetime başarılar dileyerek “Bu görevi tekrar bizlere veren tüm üyelerimize yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Bu görevi layık olduğu gibi mahcup olmadan arkadaşlarımız ile birlikte yerine getireceğiz. Her şeyin en güzelini ve en iyisini uygulamaya çalışacağız” dedi.

 

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Türkiye’nin son günlerde zor bir süreçten geçtiğini ve herkesin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Çakan “Bizler yönetim olarak tüm üyelerimizin bayramlarında, düğünlerinde, hastalık durumlarında her türlü olumsuzluklarda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Tüm Tekirdağ ve civardaki halkımızı ve üyelerimizi her zaman açık olan derneğimize bekliyoruz” dedi.

 

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Hayati Çakan güven tazelerken, yeni yönetim Zeynel Sağır, Dursun Gül, Cengiz Ermisket, İsmail Akcüre, Sadık Aslan ve Hasan Karatepe’den oluştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10