Evliliğe ilk adımı attılar

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kızı Büşra Kokmaz ile Medine-Ziyaettin Koç çiftinin oğulları Vedat Koç nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Çerkezköy 14.10.2012 09:57:00 0
Evliliğe ilk adımı attılar

 ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Vedat Koç-Büşra Korkmaz için Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen nişan törenine katılım yoğun oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay İl Genel Meclis Üyeleri M.Zeki Gürcün ve Hasan Karaca, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Tarım Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköyspor yönetimi ile futbolcular, Kızılpınar Belediye Meclis üyeleri, Veliköy Belediye Meclis üyeleri, Kızılpınar Belediyesi çalışanları, Korkmaz ve Koç ailesinin yakınları ile çok sayıda davetli Vedat Koç-Büşra Korkmaz çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

DAVETLİLER MUTLULUĞA ORTAK OLDU

Nişan töreninde genç çiftin aileleri Birgül-Faruk Korkmaz ile Medine-Ziyaettin Koç misafirler ile yakından ilgilendi. Evliliğe ilk adımını atan Vedat-Büşra çiftinin mutlulukları ise gözlerinden okundu. Alkışlar eşliğinde salona giren ve ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Erzurum Bar ekibinin gösterisinin ardından genç çiftin nişan yüzüklerini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz birlikte taktı.

 

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BİRLİKTE TAKTILAR

Genç çiftlere mutluluklar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Büşra Korkmaz ve Vedat Koç kardeşlerimiz bu gece nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atacaklar. Genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi. Kurdeleyi kesmek için eline makası alan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “makas kesmiyor” diyerek çiftin ailesinden bahşiş almayı da ihmal etmedi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’dan 400, damadın babası Ziyaettin Koç’tan da 400 TL alan Ertem, bu parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın eşi Birgül Korkmaz’a teslim etti. Yüzüklerin takılmasının ardından Vedat Koç ve Büşra Korkmaz çifti ile davetliler ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10