Boyunu aşan laflar etmiş

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İrfan Mandalı’nın AK Parti’ye geçmesi mümkün değil” şeklinde açıklama yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a

Çerkezköy 14.10.2012 09:57:00 0
Boyunu aşan laflar etmiş

 BOYUNU AŞAN LAFLAR

Herkesin konumunu, makamını ve mevkisini bilmesi gerektiğini ifade eden Mandalı “Siyasi partilerde siyaset yapan insanların sorumluluk duygusu ile hareket etmesi ve söyledikleri sözlere dikkat etmesi lazım. Kesinleşmemiş bir yargı üzerinde yargı kurmak, hem yargı nezdinde hem de milletin nezdinde kendini hem yargının hem de milletin üstünde görmekle eşdeğerdir. Ortada bir suç varsa bunu ortaya çıkaracak ve cezasını uygulayacak olan yargıdır.  Kesinleşmemiş bir olayı kesinmiş gibi algılamaksa kendini yargıçların yerine koymaktır” ifadesini kullandı.

 

KAPAKLI’YA MÜDAHALE ETME ŞANSI YOK

Kapaklı’nın artık Çerkezköy’den bağımsız bir ilçe olacağını ifade eden Mandalı, Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne alınması ile birlikte Kapaklı da artık Çerkezköy, Çorlu ve diğer ilçeler gibi ayrı bir ilçe olacak. Çerkezköy ilçe teşkilatının artık direk Kapaklı’ya müdahale etmesi mümkün olmayacaktır. Çerkezköy Tekirdağ için ne anlam ifade ediyorsa Kapaklı da bundan böyle aynı statüye sahip olacaktır. Bundan sonra kararı AK Parti Kapaklı ilçe teşkilatının öncülüğünde İl Başkanlığı ve Genel Merkez verecektir. Ben gelişen Kapaklı için halka verdiğim sözümü yemedim, yemeyeceğim. Kapaklı halkı beni AK Parti’de görmek istiyorsa ben o siyasi partide siyaset yapacağım ve AK Parti’den aday olacağım. Buna öncelikle karar veren benim. Kararımı onaylayacak makam ise ilçe teşkilatı, il başkanlığı ve genel merkezdir. Buna Çorlu ilçe başkanı karar veremeyeceği gibi Çerkezköy ilçe başkanı da karar veremez. Verilecek kararda da belirleyici olamaz. Çerkezköy İlçe Başkanı kesinleşmemiş bir karar üzerinde insanların zihnini karıştırdığı gibi makamını karıştırmamalı, boyundan büyük laflat etmemeli” diye konuştu. 

 

ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİDİR

AK Parti İl Başkanı ve kendi partisinin üst düzey yöneticileri ile çeşitli ön görüşmeler yaptığını ifade eden Mandalı “Onların da görüşleri doğrultusunda beraber hareket edeceğiz. Çerkezköy bu konunun dışında. Bunlar Alaettin Demirbağ’ın şahsi düşünceleridir. Partinin böyle bir düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. Bölgenin parlayan yıldızı Kapaklı için halkım neyi öngörürse ben o yönde siyaset üretiyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10