Başvuru için son gün 31 Ekim

Çorlu'da Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaşamdan Kareler konulu olarak düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları ekim ayı sonunda sona erecek.

Çorlu 16.10.2012 18:29:00 0
Başvuru için son gün 31 Ekim

Çerkezköy Haber - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan “Çorlu'da Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaşamdan Kareler” konulu fotoğraf yarışması için başvurular devam ediyor.

 

BAŞVURULAR EKİM SONUNDA SONA ERECEK

Başvuruların 31 Ekim’de sona ereceğini, dereceye girecek fotoğraf sahiplerine çeşitli para ödüllerinin de verileceğini belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, yarışmaya katılacak eserlerden başka herhangi bir yarışmada ödül almamış olmaması şartının aranacağını ifade etti.

 

SONUÇLAR 15 KASIM’DA DUYURULACAK

Çorlu’nun önemli bir bölge olduğunu ifade eden Güleroğlu, “Sanayisi ile ticareti ile paralel yoğunlaşan nüfusu ile Çorlu her kültürü barındıran ve yaşatan bir mozaik kent” dedi. Jüri toplantısının 9 Kasım’da gerçekleştirileceğini belirten Güleroğlu, “Sonuçlar ise 15 Kasım tarihinde duyurulacak. Fotoğraflardan oluşan sergi ve ödül töreni ise Aralık ayında yapılacak" dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10