Uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişi Tekirdağ polisi tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan S.Ö. ve S.G. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tekirdağ 16.10.2012 18:35:00 0
Uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

 Çerkezköy Haber - Uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonunda S.Ö. ve S.G. isimli şahısların İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Tekirdağ’a getireceklerini öğrenince harekete geçti.

 

CEZAEVİNE KONULDULAR

Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden, şahısların içinde bulundukları otobüsü İskele Işıklı Kavşağı’nda durduran polis ekipleri, S.Ö.’nün yapılan üst aramasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlamazken, S.G. ise üzerinde bulunan 500 adet Ekstacy uyuşturucu hap ve 15 paket her birinin içerisinde 3’er gram olan Bonzai uyuşturucu maddelerini kendi rızası ile polisle teslim etti. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçuyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10