6 TL’lik alışveriş yaptı 6 bin TL tahsilat

Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi’nde hizmet veren A101 isimli marketten 6.10 TL’lik alışveriş yapan ödemeyi kredi kartı ile gerçekleştiren bir vatandaş, kendisine verilen nüshayı incelediğinde kredi kartınd

Çerkezköy 16.10.2012 19:29:00 0
6 TL’lik alışveriş yaptı 6 bin TL tahsilat

 SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEDİ

Kasiyerin hatasından kaynaklanan yanlışlığı market yetkililerine bildiren vatandaş, işlemi iptal ettirmek istedi. İşlemi iptal etmek isteyen market görevlileri iptal işlemi yapmaya çalışırken, iade işlemi yapınca durum daha da karıştı. Market yetkililerinin ikinci denemede işlemi iptal etmesinin ardından, durumu banka yetkililerine bildiren vatandaş, harcamadığı bir meblağ için her gün faiz uygulandığını belirterek bu sorunun biran önce çözülmesini istedi.

 

VURDUMDUYMAZLIĞA İSYAN ETTİ

İsminin açıklanmasını istemeyen vatandaş, vatandaşların market alışverişlerinde harcamalarında daha dikkatli olmaları uyarısında bulunarak, Türkiye genelinde bir marka olan bu marketin hatasının faturasının kendisine kesilmesine ise anlam veremediğini belirtti. Olayın ardından günler geçmesine rağmen, sorunun hala çözülmemiş olmasının ayrı bir trajikomik olay olduğunu belirten vatandaş, vurdumduymazlığa adeta isyan etti.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10