Önce misafir ettiler, şimdi misafir olacaklar

Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder ve Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ergun Hamzalı, dün saat 14.30’da Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ı ziyaret etti.

Çerkezköy 17.10.2012 19:27:00 0
Önce misafir ettiler, şimdi misafir olacaklar

 PROJENİN MİMARI BAŞKANDIR

Geçtiğimiz aylarda Almanya’dan gelen kardeş okul öğrencilerini 1 hafta boyunca Kızılpınar’da ağırladıklarını anımsatan Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, projenin mimarının Belediye Başkanı Faruk Korkmaz olduğunu ifade etti.

 

KAFİLEYE HAMZALI BAŞKANLIK EDECEK

Kızılpınar Anadolu Lisesi, Kızılpınar İlkokulu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencilerinin 22-26 Ekim tarihleri arasından Almanya’ya iadeyi ziyarete gideceklerini belirten Necdet Önder, “Kafileye Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ergun Hamzalı başkanlık edecek. 15 öğrencimizin yer aldığı kafilede Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Levent Açıkyıldız ile ÇTSO İngilizce öğretmenleri Hale Eren ve Uğur Özbay da bulunacak” dedi.  

 

ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK HEYECANLI

Gezi için valilikten gerekli izinlerin alındığını söyleyen Necdet Önder, “Pasaportlar alındı. Velilerimizden öğrencilerimizin muvaffakatnameleri alındı. Almanya’dan gezi programı elimize ulaştı. Öğrencilerimiz 1 hafta burada misafir ettikleri arkadaşlarına misafir olacaklar” dedi. Öğrencilerin çok heyecanlı olduğunu söyleyen Önder, “Sabırsızlıkla Almanya’ya gidecekleri anı bekliyorlar. Öğrencilerimiz Almanya’daki kardeşleri ile irtibatı kesmediler, hala görüşüyorlar. Dostlukları devam ediyor” ifadelerini kullandı.     

 

PROJEYİ İLK GÜNDEN BERİ SAHİPLENDİ

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kardeş okul projesine ilk günden beri sahip çıktığını ifade eden Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, “Başbakanımız bir an olsun bizden desteklerini esirgemedi. Kendisine ve Kızılpınar Belediyesi’ne tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

KARDEŞLİK BAĞLARIMIZ DAHA DA GÜÇLENECEK

Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder ve Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ergun Hamzalı’nın ilk günden beri kardeş okul projesi kapsamında yoğun emek harcadığını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Alman öğrencilerimizi burada en iyi şekilde ağırladık. Şimdi kendi yavrularımızı Almanya’ya göndereceğiz. Orada Remseckam Neckar Belediye Başkanı Karl-Heinz Schlumberger’i ve arkadaşlarını görecekler. Bu tür etkinliklerle iki belediye arasındaki kardeşlik bağları daha da güçlenecektir” dedi.  

 

DEVAMI GELECEK

Kızılpınar’ın yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’da da adından söz ettiren bir belediye olduğunu ifade eden Başkan Faruk Korkmaz, “Biz görevde olduğumuz sürece bu tür organizasyonların devamı gelecektir” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10