Saadet Partisi ‘Bismillah’ dedi

Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki akşam saat 21.00’da Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen parti toplantısını değerlendirdi.

Çerkezköy 17.10.2012 19:30:00 0
Saadet Partisi ‘Bismillah’ dedi

 ZİYARETTE BULUNDULAR

Saadet Partisi İlçe Seçim İşleri Başkanı Ömer Atik,  İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Aydın, Şenel Belen, Süleyman Aşır, Bekir Acar, Muammer Zengin ve Abdullah Gümüş’den oluşan heyet Gazeteci Şaban Kardeş’e Ankara’da gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgiler verdi.

 

YEREL SEÇİMLER İÇİN ‘BİSMİLLAH’ DEDİK

Saadet Partisi olarak Türkiye genelindeki başkanları Ankara’da toplayarak yerel seçimin startını verdiklerini belirten Seçim İşleri Başkanı Ömer Atik “Saadet partisi olarak il ve ilçe başkanları ile toplantıda yerel seçimler için bismillah dedik. Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak, milli görüş belediyeciliğinin özlemle beklendiğini söyledi. Seçimler tarihi bir fırsat. Bütün gücümüzle çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp gerçekleri milletimiz ile paylaşacağız. Yeniden işbaşına gelip, stres şehirleri değil huzur şehirleri inşa edeceğiz” dedi.

 

“GÖÇ VEREN İLLERE GÜÇ VERECEĞİZ”

Toplantıda Genel Başkan Kamalak’ın Milli Görüş Belediyeciliğinin bir marka olduğunu vurguladığını belirten Atik “Yeniden işbaşına geleceğiz. İsraf etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz. Yerel ve yayın sanayileşmeye öncülük edeceğiz. Toprağı nadastan tohuma kavuşturacağız. Göç veren illere güç vereceğiz. Rantsal dönüşüm değil, gerçek kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Hizmette yandaşçılığı ortadan kaldıracağız” dedi.

 

ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ

2013’te yapılacak yerel seçimlerin, yaşanabilir bir Türkiye için yeni bir başlangıç olacağını belirten Atik “Çünkü milletimiz Milli Görüş Belediyeciliğini özlemiştir. Milli görüş belediyelerinde gerçekleştirilen efsanevi hizmetleri hala özlemle anmakta ve sabırsızlıkla beklemektedir” dedi. Saadet Partisi il ve ilçe başkanları yerel seçime hazırlık toplantısının Ankara Büyük Otel’de yapıldığını belirten Atik “Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Saadet Partisi olarak Türkiye’de ki bütün ilçelere heyet göndereceklerini belirtti. Sağcısı, solcusu, muhafazakarı, liberali, Kürdü, Türkü ile toplumumuzun bütün kesimlerinin Milli Görüş’ün bu ülke için yaptığı hizmetlerin farkında ve çözüm yeri olduğunu belirtti” dedi.

 

“HUZUR SİTELERİ KURACAĞIZ”

Saadet Partisi olarak, yaşanabilir şehirler inşa edilmesi için çalışmalar yapılacağını belirten Atik “Stres şehirleri değil, huzur siteleri kuracağız. Yani yeniden, yeni belediyecilik anlayışını biz gerçekleştireceğiz. Milli görüşün belediyecilik başarısının asla kişisel olmadığını bildiren Kamalak, başarının temelinde inanç, zihniyet ve gömlek meselesi olduğunu vurguladı” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10