Peryön’den Çorlu Emniyet’e teşekkür ziyareti

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi (PERYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı’yı ziyaret etti.

Çorlu 18.10.2012 19:55:00 0
Peryön’den Çorlu Emniyet’e teşekkür ziyareti

 İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI

Geçtiğimiz Cumartesi günü Çorlu’da gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu PERYÖN Trakya 6. İnsan Yönetimi Kongresi’ne protokol konuğu olarak katılan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, makamında ağırladığı dernek başkanı Özber Çetin ve Genel Koordinatör Önder Harbili ile kongre konusundaki izlenimlerini paylaştı. Ziyarette bölgede gerçekleştirilen etkinlik, proje ve eğitim faaliyetlerinden de bahsedildi. 

 

CİDDİ EMEK HARCADIK

Yaklaşık 7 ay boyunca ciddi emekler vererek gerçekleştirdikleri organizasyonun altında gayretli bir grup çalışmasının ve ekip ruhunun olduğunu dile getiren Özber Çetin, Çorlu’da bir süre önce göreve başlayan ve PERYÖN’ün kongresine katılan Şardağı’ya teşekkür ederken, bundan böyle bölgenin yararına nice güzel çalışmalar, etkinlikler ve eğitim faaliyetleri gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZEL EĞİTİM SALONU

Ziyarette eğitmenlik yönünden bahseden İsmail Bahri Şardağı, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, emniyet personeline özel eğitimlerin organize edileceği güzel ve konforlu bir salon yapmayı hedeflediğini ifade etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10