Komşu daireyi soydular

Tekirdağ'da satın aldıkları daireye taşındıktan sonra komşu daireden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tekirdağ 19.10.2012 22:03:00 0
Komşu daireyi soydular

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ’da hırsızlık iddiası ile 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

 
5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olay önceki gün Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akraba olan 6 kişi Uydukent sitesindeki bir apartmandan daire satın alarak taşındı. İddiaya göre önceki gün komşu daireye balkondan giren şüpheliler evdeki bilgisayar, cep telefonu, LCD televizyon, diz üstü bilgisayar ve altınları çaldı. Hırsızlık olayının ortaya çıkmasının ardından ev sahipleri apartmana yeni taşınan komşulardan şüphelendiğini belirterek durumu polise bildirdi. Mahkeme kararıyla evde arama yapan polis ekipleri, çorap içerisine saklanmış altınları buldu. Evin balkonunda da parçalara ayrılmış bilgisayar, LCD televizyon ve cep telefonu bulundu.
Hırsızlık suçundan gözaltına alınan E.S. (29), F.S. (16), Y.S. (22), Ö.S. (29), E.S. (17), Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı.
 

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ö.S ve E.S. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin, aynı evde kalan ve altınların bir kısmını alarak firar ettiği öne sürülen B.K.'nın yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10