Büyük bir aile olacağız

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin Okul Aile Birliği Yönetimi belirlendi. Okul Aile Birliği Başkanlığı’na seçilen Müjgan Karagöz, “Velilerimizle birlikte kocaman bir aile olduk. Bi

Çerkezköy 19.10.2012 23:07:00 0
Büyük bir aile olacağız

 Çerkezköy Haber - Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin ilk Okul Aile Birliği Toplantısı dün saat 11.00’da Okul Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

EKSİKLİKLERİMİZ VAR

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının en önemli gündem maddesi Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun belirlenmesi oldu. Okulun çok yeni olduğuna dikkat çeken Müjgan Karagöz, “Okulumuz 1 Kasım itibari ile faaliyete başladı. Fakat hala bazı eksikliklerimiz mevcut. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için Yönetim Kurulu’nun ve Denetleme Kurulu’nun oluşturulması gerekiyor. Bu toplantıyı hem velilerimizle tanışmak hem de bu prosedürleri tamamlamak adına düzenledik” dedi.
 

YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Amacının yalnızca okula isim vermek olmadığını söyleyen Müjgan Karagöz, “Yapılacak çok işimiz var. Velilerimizle birlikte büyük bir aile olacağız. Okulun kalan eksikliklerini tamamlayıp daha sonra kenara çekilmek adına ilk 1 yıl Okul Aile Birliği Başkanlığı’nı ben yürütmek istiyorum. 1 yılın sonunda dört dörtlük bir okul oluşturacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

BİRİMİZİN DERDİ HEPİMİZİN DERDİ OLACAK

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinin birbirinden değerli insanlar olduğunu ifade eden Karagöz, “Tüm öğretmen arkadaşlarım ‘Ben bu işte varım’ diyerek bu görevi üstlendi. Burada velilerimizle birlikte kocaman bir aile olduk. Birimizin derdi, hepimizin derdi olacak” diye konuştu.
 

DİVAN KURULU OLUŞTURULDU

Yönetim Kurulu’nun ve Denetleme Kurulu’nun belirlenmesi amacıyla toplantıda ilk olarak Divan Kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığı’na Emel Ayçiçek, Divan Yazmanlığı’na ise Muammer Eryegit seçildi. Müjgan Karagöz’ün ilk 1 yıl Okul Aile Birliği başkanlığı görevini yürütmesi oybirliği ile kabul edildi.
 

BAŞKANLIĞA MÜJGAN KARAGÖZ SEÇİLDİ

Müjgan Karagöz Başkanlığındaki Okul Aile Birliği Yönetimi’nde Başkan Yardımcılığını Emel Ayçiçek yapacak. Serpil Barin, Muammer Eryegit ve Mustafa Boz’un Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiği toplantıda Özlem Yılmaz, Melek Gül ve Mürvet Uslu da Denetleme Kurulu’na seçildi. 
 

39 ÖĞRENCİDEN 20’Sİ ÇERKEZKÖY’DEN

Çerkezköy’de toplam 20 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk, “Okulumuza Kapaklı’dan 9, Kızılpınar’dan 4, Karaağaç’tan 3, Veliköy’den 2 ve Yanıkağıl Köyü’nden de 1 olmak üzere toplam 39 öğrenci kaydı yapıldı” dedi.
 

ÖĞRENCİ SAYIMIZ DAHA DA ARTACAK

Öğrenci sayısının, Çorlu Rehberlik Araştırma Merkezi’nin bundan sonraki süreçte yönlendireceği öğrencilerle daha da artacağını kaydeden Rızvan Öztürk, “Okulumuzda Ağır ve Orta Düzeyde Zihinsel Engelli ve Ağır Otizm tanısı konmuş engelli çocuklara yönelik eğitim veriyoruz. İlerleyen süreçte diğer engelli çocuklarımıza da hitap edebilmeyi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10