Çerkezköyspor nihayet galibiyet ile tanıştı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında evinde İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devre mükemmel bir futbol ortaya ko

22.10.2012 10:26:00 0
Çerkezköyspor nihayet galibiyet ile tanıştı.

 Bölgesel Amatör Lig’de çıkış arayan Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u 1-0 mağlup etti.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 4.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile İzmit Çenesuyu Plajyoluspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 14.30 başladı. Karşılaşmayı Mehmet Özavcı yönetirken, yardımcılıklarını Naci Ediz Ertüzün ve Aykut Çalışkan yaptı.Her iki ekip açısından da büyük bir önem taşıyan karşılaşmaya Çerkezköyspor 1-Muzaffer, 2-Hakan, 3-Gökhan, 4-Cihan, 5-Ayhan Atalay, 6-Bekir, 7-Mesut, 8-Aykut, 9-Okan, 10-Fırat, 11-Emrah Pazar kadrosu ile çıkarken, İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ise 1-Mustafa, 2-Nihat, 3-Şenol, 4-Cihan, 5-Umur, 6-Yasin, 7-Mesut, 8-Atilla, 9-Bayram, 10-Arif ve 11-Emre ilk onbiri ile çıktı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR BASKILI BAŞLADI

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Sağlı sollu ataklarla İzmit Çenesuyu Plajyoluspor savunmasını terleten Çerkezköyspor arzuladığı golü bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk on dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol ve goller çıkmadı. 12.dakikada Çerkezköyspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da rakip takım defansı topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topla buluşan Gökhan’ın vuruşu üstten auta çıktı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR GOLÜ BULDU

İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’a top yapma imkanı vermeyen temsilcimiz 15.dakikada tehlikeli bir atak geliştirdi. Sol kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren Fırat rakip takım tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Fırat’ın kendisini aldatmaya yönelik hareket gerçekleştirdiğini belirterek Fırat’ı sarı kart ile cezalandırdı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor’da sol kanattan Gökhan seri çalımlarla ilerledi. Bu pozisyonun devamında Gökhan’a sert müdahalede bulunan Nihat sarı kart ile cezalandırıldı. Kazanılan serbest vuruşta Bekir’in kale içine gönderdiği vuruşa ters müdahalede bulunan Cihan topu kendi ağlarına gönderdi.

 

FARKI İKİYE ÇIKARMAK İSTEDİ

Karşılaşmada öne geçen temsilcimiz Çerkezköyspor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Golden bir dakika sonra temsilcimiz ikinci gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Fırat’ın vuruşu üstten auta çıktı. Tek kale bir karşılaşma oynayan Çerkezköyspor rakibine ilk otuz dakikada pozisyon vermedi. 31.dakikada gelişen Çerkezköyspor atağında Aykut ile Fırat paslaştı. Son olarak topla buluşan Fırat’ın vuruşunu kaleci Mustafa mükemmel kurtararak kornere çeldi. Pozisyonun devamında Aykut’un kullandığı korner atışında Atalay’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

 

İKİNCİ GOLÜ BULAMADIK

Özellikle sol kanadı etkili kullanan temsilcimiz Çerkezköyspor 34.dakikada etkili geldi. Sol kanattan aldığı pasla ilerleyen Emrah Pazar’ın vuruşu savunmadan döndü. Dönen topu iyi takip eden Fırat’ın vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. 38.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bekir müsait pozisyonda bulunan Mesut’a aktardı. Mesut’un vuruşu az farkla auta çıktı. Konuk ekip İzmit Çenesuyu Plajyoluspor karşılaşmada ilk tehlikeli atağını 41.dakikada geliştirdi. Arif’in pası ile sol kanattan ilerleyen Emre seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Emre’nin yerden sert vuruşu auta çıktı.

Rakibi karşısında oynadığı futbol ile taraftarını mest eden Çerkezköyspor önemli bir çok pozisyondan yararlanamadı. 43.dakikada gelişen Çerkezköyspor atağında Bekir’den aldığı topla ilerleyen Emrah Pazar’ın vuruşunu kaleci Mustafa mükemmel kontrol etti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KONUK EKİP ON KİŞİ KALDI

Bitiş düdüğünün ardından karşılaşmanın hakemi Mehmet Özavcı’ya itirazlarını sürdüren Nihat ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Soyunma odasına giden karşılaşmanın hakemine itirazlarda bulunan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’lu oyuncular karara büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın ikinci devresine eksik olan rakibi karşısında rahat başlayan Çerkezköyspor 46.dakikada gole çok yaklaştı. Bekir’in kullandığı kornerde topla buluşan Emrah Pazar’ın vuruşunu savunma son anda çizgiden çıkarttı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR DURDU

Çerkezköyspor bu pozisyonun ardından oyunda hakimiyetini kaybetti. Bir kişi eksik olan konuk ekip cesur ataklarla Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. 60.dakikada Umur’un ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci Muzaffer kontrol etti. 72.dakikada Çerkezköyspor’da günün başarılı ismi Okan’ın yerine Gökhan Küçük dahil oldu. İlk devre müthiş bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor ikinci devre ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu.

 

ÇERKEZKÖYSPOR KONTRA ATAKLA GOL ARADI

76.dakikada Fırat’ın yerine oyuna Gökhan Şensoy girdi. 77.dakikada konuk ekip gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Muhammed’in vuruşu üst direkten tekrar oyuna döndü. Konup ekibin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Çerkezköyspor kontra ataklarla ikinci golü aradı. 85.dakikada Emrah Pazar hızlı çıkan Çerkezköyspor’da aynı oyuncu defansın arkasına sarktı. Emrah’ın sert vuruşunu kaleci Mustafa iki hamlede kontrol etti.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Karşılaşmanın hakemi Mehmet Özavcı oynanmış olarak yedi dakika uzatma verdi. Uzatmaların ikinci dakikasında Çerkezköyspor Cihan ile hızlı çıktı. Sağ kanattan rakiplerini ekarte eden Cihan topu Gökhan Küçük’e aktardı. Kaleci Mustafa ile karşı karşıya kalan Gökhan Küçük önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor elde ettiği üç puan ile ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 5 yaptı. Konuk ekip ise bu yenilgi ile bir puanda kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10