Tekirdağ’da bayram konsepti değişti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, önceki gün Süleymanpaşa İlköğretim Okulu’nda basın toplantısı yaptı. Vali Ali Yerlikaya, Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Öğretmenler Odasında basın mensuplar?

Tekirdağ 22.10.2012 10:26:00 0
Tekirdağ’da bayram konsepti değişti

 KONSEPTİ DEĞİŞTİRDİK

Bundan sonra Tekirdağ’da bayram günlerinde resepsiyon yerine halkın her kesiminin bayram coşkusuna dahil edilip yediden yetmişe tüm Tekirdağlıların katılımıyla bir bayramlaşma programı gerçekleştirmeyi düşündüklerini ifade eden Yerlikaya, “Bu doğrultuda da tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizi ayrım yapmaksızın seçilmişi, atanmışı, amiri, memuru, köylüsü, şehirlisi hep birlikte bayramlaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

Vali Yerlikaya önümüzdeki günlerde çifte bayram yaşayacağımız ilimizde Kurban Bayramı’nın 2. günü olan 26 Ekim Cuma günü saat 13.30’da Valilik Binamız önünde hep birlikte tüm kurum ve kuruluşlarımızın mensuplarının da olmasını istediğimiz Bayramlaşma Programı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü Saat: 19.00‘da Kültür Bakanlığı Sanatçımız Ayşe ASLANCA ve KIRAÇ’ın sahne alacağı Konserler ve devamında Havai Fişek ve Lazer Gösterisi ile Mapping gösterimini tertip ettik ve bu etkinliğe birçok STK mız destek verdi. Onlara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖNCÜLÜK YAPACAĞIZ

Ayrıca böyle günlerde kırgınlıkları ve küskünlükleri de ortadan kaldırmak istiyoruz diyen Vali Yerlikaya;  “Bu etkinliklere özellikle de eşler ve çocuklarla birlikte gelinmesini isteyerek bu konuda öncülüğü de bizzat kendim, Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanımız yapacağız “ dedi. Basın toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Halil Tanrıverdi ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen de katıldı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10