Çerkezköy’de 2, Kapaklı’da 1 eczane nöbet tutacak

Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Çerkezköy'de bayram boyunca her gün iki; Kapaklı'da ise bir eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak.

Çerkezköy 24.10.2012 02:43:00 0
Çerkezköy’de 2, Kapaklı’da 1 eczane nöbet tutacak

 Çerkezköy Haber - Kurban Bayramı boyunca nöbetçi olacak eczaneler belli oldu. Çerkezköy’de arefe günü bir ve bayram boyunca her gün ikişer eczane nöbet tutacak.

 

İŞTE NÖBETÇİ ECZANELER

Arife gönünde Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No: 42 adresinde hizmet veren Hakan Eczanesi açık kalacak. Bayramın birinci gününde ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hükümet Caddesi No: 14’teki Ilgaz Eczanesi ile Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 8/B’deki İnan Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.

 

BAYRAM BOYUNCA 2’ŞER ECZANE NÖBETÇİ

Bayramın ikinci günü olan Cuma günü de Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No: 47’de bulunan Hakan Eczanesi ile Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak Numara 6/A’da bulunan Deva Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Canbazlar Sokak’ta bulunan Büyük Eczane ile Barbaros Caddesi Numara 8’de bulunan Çerkezköy Eczanesi’nin nöbet tutacağı Çerkezköy’de bayramın son günü ise Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak’taki Murat Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’taki Sümer Eczanesi vatandaşların ihtiyacını karşılamak için nöbetçi olacak.

 

KAPAKLI’DA BİRER ECZANE

Kapaklı’da bugün ve bayram boyunca birer eczane nöbet tutacak. Kapaklı’da bugün Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı No: 106/A’da hizmet veren Tunalı Eczanesi açık kalacak. Kapaklı’da bayramın birinci gününde ise Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’ndeki Şengül Eczanesi nöbetçi olacak. Kapaklı’da Kurban Bayramında nöbetçi olacak eczaneler şunlar: Bayramın ikinci günü Balcı Eczanesi (Emlak Konutları Levent Caddesi Danış İş Center No: 1), bayramın üçüncü günü Mutlu Eczanesi (Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı No:70), bayramın dördüncü günü Kapaklı Eczanesi ( İsmet Paşa Mahallesi Levent Sokak No:62)

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10