Bayramda ekmeksiz kalmayın

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü nöbetçi fırınlar aracılığı ile halkın ekmek ihtiyacının tedarik edileceğini ifade etti.

Çerkezköy 24.10.2012 02:43:00 0
Bayramda ekmeksiz kalmayın

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de Kurban Bayramı’nda nöbetçi olacak fırınlar Çerkezköy ve Beldeleri Fırıncılar ve Unlu Mamuller Derneği tarafından belirlendi. 

 

1. ERBİLLER VE ÇERKEZKÖY 

Çerkezköy ve Beldeleri Fırıncılar ve Unlu Mamuller Derneği tarafından Çerkezköy’de Kurban Bayramı’nın birinci günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi Başarı Sokak’ta faaliyet gösteren Erbiller Unlu Mamulleri’nin açık olacağını söyleyen Zabıta Müdürü Kenan Erez, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yalçıner Sokak Anfi Tiyatro Karşısı’nda bulunan Çerkezköy Unlu Mamulleri de ilçenin ekmek ihtiyacını tedarik edecek” dedi.

 

2. GÜNDEN SONRA NORMALE DÖNECEK

Bayramın 2. günü ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi’nde faaliyet gösteren Vakfıkebir Trabzon Ekmek Fırını ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi Torna Sokak’ta hizmet veren Ünseli Unlu Mamulleri’nin halkın ekmek ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Erez, “Bayramın 2. gününden sonra diğer fırınlarımız da hizmet vermeye devam edecekler” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10