Kurbanlıklar ücretsiz kesilecek

Çerkezköy Belediyesi Mezbahanesi'nde, bu yıl da hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlıklar ücretsiz olarak kesilecek. Kurbanlıklarını mezbahada kestiren vatandaşın etleri de Et Nakil Aracıyla evine kad

Çerkezköy 24.10.2012 02:43:00 0
Kurbanlıklar ücretsiz kesilecek

 6 PERSONEL GÖREV YAPACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Vekili Şevket Halimoğlu bu yıl kurban kesimlerinin kapalı pazar yerinde ve mezbahada ücretsiz olarak yapılacağını belirtti. Kurban Bayramı’nda Çerkezköy Mezhabanesi’nde 6 personelin görev yapacağını belirten Halimoğlu “Bayramın üç günü altı personel ile hizmet vereceğiz. 6 personel haricinde Çerkezköy Belediyesi’nden bir veteriner hekim ve hayvanları tutacak bir kişi de üç gün boyunca görev yapacak” diye konuştu.

 

ET NAKİL ARACI İLE TESLİM EDİLECEK

Kurban Bayramı'nda gelişigüzel alanlarda kurban kesmenin yasak olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Vekili Şevket Halimoğlu “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlıklar ücretsiz olarak Mezbahada kesilecek. Kurbanlıklarını mezbahada kestiren vatandaşın etleri de Et Nakil Aracıyla evine kadar teslim edilecek” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10