Refüjden uçan araç işçi servisine çarptı

Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde aşırı yağış nedeniyle medyana gelen kazada dokuz kişi yaralandı.

Çerkezköy 24.10.2012 02:43:00 0
Refüjden uçan araç işçi servisine çarptı

 9 KİŞİ YARALANDI

Son üç gündür Trakya’yı etkisi altına alan şiddetli yağış, su baskınlarının yanı sıra trafik kazalarına da neden oldu. Dün akşam saatlerinde Kızılpınar Beldesi’nin girişinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ikisi ağır olmak üzere toplam dokuz kişi yaralandı.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre Çorlu’dan Çerkezköy istikametine gelen Recep Günaydın yönetimindeki 34 FV 1471 plakalı Mini Cooper araç, önündeki aracı sollamak istediği sırada aşırı yağıştan dolayı kontrolünü kaybetti. Refüjün üzerinden uçan araç, karşı şeride geçerek Utku Akdeniz’in kullandığı 59 TC 443 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

 

YANGINI VATANDAŞ SÖNDÜRDÜ

Kazanın ardından 34 FV 1471 plakalı Mini Cooper marka araç alev aldı. Yangın, olay yerindeki vatandaşların yangın tüplü müdahalesi sonucu söndürülürken, şoförün yanında oturan Umut Yarar ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Yarar, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ayrıca araçtaki Fatma Altınok, Ayşen Kübra Gökduman ve Gürkan Akın da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan araç sürücüsü Recep Günaydın ise kaldırıldığı Özel Optimed Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

 

ARAÇTA SIKIŞTI

Servis aracının şoför koltuğunda sıkışan Utku Akdeniz itfaiye ve polis ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu kurtarıldı. Akdeniz’in yanı sıra aynı araçta yaralanan Murat Günce, Mustafa Ünsal ve Ahmet İlhan da Özel Optimed Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Aşırı yağış nedeni ile Çerkezköy-Çorlu Yolu’nda oluşan trafik yoğunluğu, 112 Acil Servis ekiplerinin kazaya zamanında müdahale edememesine neden oldu. Polis ekipleri bir yandan olay yerini güvenlik çemberine almaya çalışırken, diğer yandan da trafik akışını düzenlemeye çaba gösterdi. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından yol itfaiye ekipleri tarafından temizlenerek trafiğe açıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10