Şifreli satışa polis darbesi

Çorlu’da İstanbul’dan aldıkları esrarı ve uyuşturucu hapları sokak aralarında satmak isteyen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yakalanan zanlıların müşterilerine esrarı kur

Çorlu 28.10.2012 22:13:00 0
Şifreli satışa polis darbesi

 Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Organize Grup Amirliği Ekipleri Kurban bayramında sokak aralarında uyuşturucu satma hazırlığında bulunun şebekeye yönelik operasyon düzenledi.

 

MOR MENEKŞELER OPERASYONU

‘Mor Menekşeler’ adı verilen operasyonda polis ekipleri İstanbul’dan uyuşturucu getiren Abdullah Ö.’nün kullandığı 34 LYN 81plakalı otomobili Yulaflı ışıklı kavşakta durdurdu. Araçta yapılan aramada satışa hazır 8 kilo esrar ile çikolata kutusunun içine saklanmış 2 bin adet extacy hap ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü Abdullah Ö. ve Fedai G. gözaltına alındı.
 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Polis ekipleri, şüphelilerin müşterilerine esrar maddesini kuru nane, extacyyi ise ağrı kesici olarak sattığını tespit etti. Emniyete götürülen zanlılar uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını belirterek “Biz araç ile gelirken tuvaletimiz geldi. Tuvaletimizi yaptık arabaya binerken bir torba ayağımıza takıldı. İçini açtık bunları bulduk” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye çıkarılan Fedai G. ve Abdullah Ö. ‘uyuşturucu madde bulundurmak, nakletmek, satmak ve kullanmak’ suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10