Kurban Bayramı buruk kutlandı

Üç gün boyunca aralıklarla devan eden yağmur sonucunda hayatın felç olduğu Çerkezköy ve beldelerde yağmurun dinmesiyle birlikte yaralar sarılmaya çalışılırken, Çerkezköylüler bayramın ilk g

Çerkezköy 28.10.2012 22:23:00 0
Kurban Bayramı buruk kutlandı
CAMİLERE AKIN ETTİLER
Namaz sonrasında, kurban kesim işlemlerinin yoğunluk kazandığı boş arazilerde, yine aynı manzaralar dikkat çekti. Vatandaşlar kurban bayramının ardından kurbanlıklarının alarak kesim için belediye tarafından belirlenen kurban kesim alanlarına akın etti. Çerkezköy’ün bazı bölgelerinde ise yaşanan sel felaketi nedeniyle Kurban Bayramı buruk kutlandı.
 

KURBANLIKLAR SATICILARIN ELİNDE KALDI

Bayramın birinci günü olmasına rağmen kurban satıcılarının elinde satamadıkları kurbanlıklar olması, satıcıları zor durumda bıraktı. 30 büyükbaş hayvan ile Çerkezköy’e geldiğini söyleyen Sait Doğu, bu yılki kurban satışlarından hiç memnun olmadığını ifade ederek “Fiyatlarımızı normalin altına çekmemize rağmen kurbanlıklarımızı satamadık. Şimdi bu kurbanlıkları memlekete götürmek için de tekrar kamyon kiralayacağım. Otuz hayvandan sadece 20 tanesini satabildim” dedi.
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10