Günay ve Türkanlı ailelerinin düğün mutluluğu

Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, en mutlu günlerinden birini önceki gün yaşadı. Günay’ın oğlu Serdar Günay, hayatını Hasret-Yunus Türkanlı çiftinin kızı Ceylan T

Çerkezköy 29.10.2012 16:41:00 0
Günay ve Türkanlı ailelerinin düğün mutluluğu

 DÜĞÜN KIZILPINAR’DA OLDU

Kızılpınar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Çokbilir, Nevzat Teker, AK Parti Kızılpınar Belde Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Günay ve Türkanlı ailelerinin yakınları katıldı.

 

BAŞKANLAR DA HALAYA KATILDI

Düğün törenine katılan davetlileri eşi Sakine Günay ve dünürleri Hasret-Yunus Türkanlı ile birlikte kapıda karşılayan Ahmet Günay düğün boyunca da konuklarıyla yakından ilgilendi. Düğünün en renkli anlarından birisi de sürekli siyasi arenada görmeye alışkın olduğumuz Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı Başkanı Kamil Yiğit, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Çokbilir, Nevzat Teker’in düğün halayına katılması oldu.

 

SANATÇILAR RENK KATTI

Önceki gün saat 12.00’da başlayan ve Sanatçılar Muhammed Öndül, Başak Kar ve Mehmet Öndül’ün türküleriyle şenlenen düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Birlikte yeni bir hayata adım atan Serdar-Ceylan Günay çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri, yakınları ve davetliler de çiftin mutluluğuna ortak oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA - Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10