Garanti’de mobil hizmet

Geçen hafta Trakya ve Çerkezköy’de etkili olan şiddetli yağmur, Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi’nin de zarar görmesine neden oldu. 6 günlük tatilin ardından dün mesainin ilk gününde müşteril

Çerkezköy 30.10.2012 17:17:00 0
Garanti’de mobil hizmet

 BODRUM KATINDAKİ CİHAZLAR ZARAR GÖRDÜ

Geçtiğimiz hafta başında yağmaya başlayan yağmurun gittikçe şiddetini artırması sonucunda bir çok işyeri, ev, kamu kurum ve kuruluşu gibi Garanti Bankası Çerkezköy şubesinde de maddi hasarlar meydana geldi. Yağmur sonrasında taşan sular,  Erna Center’ın bodrum katının dolmasına neden oldu. İki iş yerinin bodrum katları arasındaki duvarın suyun etkisi ile  patlaması sonucunda, Garanti Bankası’nın bodrum katı da su altında kaldı. Bankanın bodrum katında bulunan makinelerin zarar görmesine neden olan suyun boşaltılmasının ardından cihazların bakım ve onarımı yapıldı. 

 

MOBİL ARAÇTAN HİZMET VERDİ

Garanti Bankası yöneticileri her ihtimale karşı bayram tatili sonrasında müşteri işlemlerinin aksamaması için mobil araç getirtti. Mesainin ilk günü öğle saatlerine kadar müşterilerine mobil araçtan  hizmet veren Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi, cihazlarda meydana gelen tahribat ve arızaları giderdikten sonra  normal hizmetine şubesinden devam etti.

 

Haber / Asim YAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10