Veliköy'de feci kaza

Veliköy Çok Programlı Lisesi Kavşağı yan yolda meydana gelen trafik kazasında İlker Balcı'nın oğlu İnşaat Mühendisi Burak Balcı hayatını kaybetti.

Çerkezköy 1.11.2012 11:21:00 0
Veliköy

 VİRAJI ALAMADI

Kaza dün gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 UBK 59 plakalı araç ile Çorlu’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Burak Balcı, Veliköy Çok Programlı Lisesi Yan yolda virajı alamayınca elektrik direğine çarptı. Araç sürücüsü Burak Balcı kurtarılamadı.

 

SAVCI VE JANDARMA İNCELEME YAPTI

İnşaat Mühendisi olan Balcı’nın cesedi, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Balcı’nın aracı da Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kavşakta viraj olmasına rağmen herhangi bir aydınlatma ve viraj için uyarısı levhası olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Çerkezköy’ün tanınan inşaat mühendislerinden Burak Balcı’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Osmanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının son yolculuğuna uğurlanacak. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10