Balcı ailesinin acı günü

Veliköy Çok Programlı Lisesi Kavşağı yan yolda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 32 yaşındaki Burak Balcı Merkez Osmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İstasyon MezarlÄ

Çerkezköy 1.11.2012 21:48:00 0
Balcı ailesinin acı günü

 Çerkezköy Haber - Veliköy Çok Programlı Lisesi Kavşağı yan yolda meydana gelen trafik kazasında İnşaat Mühendisi Burak Balcı hayatını kaybetti.

 

VİRAJI ALAMADI

Kaza önceki gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 UBK 59 plakalı araç ile Çorlu’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Burak Balcı, Veliköy Çok Programlı Lisesi yan yolda virajı alamayınca elektrik direğine çarptı. Araç sürücüsü Burak Balcı kurtarılamadı.

 

SAVCI VE JANDARMA İNCELEME YAPTI

İnşaat Mühendisi olan Balcı’nın cesedi, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Balcı’nın aracı da Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kavşakta viraj olmasına rağmen herhangi bir aydınlatma ve viraj için uyarısı levhası olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kazada hayatını kaybeden Burak Balcı, dün son yolculuğuna uğurlandı.

 

DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Çerkezköy'ün tanınmış simalarındanİlker Balcı'nın oğlu Burak Balcı için dün öğle namazına müteakip Merkez Osmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazına Balcı ailesinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP İlçe Teşkilatı Üyeleri,  Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak, Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilcisi İlker Börekçi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Başkanı Zafer Avcılar, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy eski Temsilcisi Cengiz Yıldırım, siyasiler, mütahhitler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Kılınan cenaze namazının ardından Burak Balcı sevenleri tarafından İstasyon Mezarlığına götürülerek dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber / Cem BÜLBÜLFaik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10