MHP’liler, yaralı polis memurunu ziyaret etti

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ köyünde yapılan ve 3 özel harekat polisinin şehit olduğu saldır?

Çerkezköy 2.11.2012 19:34:00 0
MHP’liler, yaralı polis memurunu ziyaret etti

 Çerkezköy Haber - Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu Hakkari'de özel harekat polislerine düzenlenen mayınlı tuzakta yaralan Zafer Erdinç’i tedavi gördüğü Çorlu Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Dün öğlen saatlerinde Çorlu Devlet Hastanesi’ne giden Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ordu ve Yönetim Kurulu üyesi Mümin Kolar, Hakkari Kırıkdağ köyü yakınlarında Kurban Bayramı öncesinde yola döşenen mayının patlaması sonucu 3 özel harekat polisi şehit olduğu operasyonda yaralanan polis memuru Zafer Erdinç’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

 

SOL AYAĞINA ŞARAPNEL PARÇASI GİRMİŞ

Ziyaretten dolayı partililere teşekkür eden polis memuru Zafer Erdinç durumunun iyi olduğunu ifade ederek “19 Ekim’de operasyonda sol ayağıma şarapnel parçası girdi. Hakkari Devlet Hastanesi’nde ilk tedavimin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildim. Önceki gün sol ayak eklem bölgesinden 5 saatlik bir operasyon geçirdim” diye konuştu.

 

POLİSİNE SAHİP ÇIKMIYORLAR

Hakkari'de özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında daha önce yola döşenen patlayıcının pkk'lılar tarafından uzaktan kumanda ile infilak ettirildiğini ve olayda üç özel harekat polisinin şehit olduğunu söyleyen Mustafa Ordu da “Çerkezköy’de uzun yıllar görev yapan sevgili kardeşimizin operasyonda yaralandığını duyar duymaz hemen hastaneye geldik. Operasyonda şehit olan üç polisimizin ailesine baş sağlığı dilerken, yaralı polisimiz Zafer Erdinç’e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Mustafa Ordu operasyonda yaralanan polis memuru Zafer Erdinç’in korunması gerektiğini belirterek “Devletimiz bu konuda sınıfta kaldı. Bizlerin güvenliği için dağlarda operasyonlara katılan ve yaralan polislerimiz için hastanede ihtiyaçları için kapıya bir tane güvenlik görevlisi bile dikmemişler” diye konuştu.

 

ERSOY VE TAN'DA ZİYARET ETTİ

Ziyaret esnasında hastaneye gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy ve Zırhlı Tugay Komutanlığı Denetleme Subayı Piyade Albay Fazıl Tan da operasyonda yaralanan polis memuru Zafer Erdinç ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10