Bizlere her zaman yol gösterici olacak

CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk, CHP’nin eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’in ölümünün 6. Yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Çerkezköy 5.11.2012 19:09:00 0
Bizlere her zaman yol gösterici olacak

 MİLLETİN HAFIZASINDAN ASLA SİLİNMEYECEK

Bülent Ecevit’in başta emekçiler olmak üzere ezilen, sömürülen ve hakları gasp edilen milyonlarca insana umut olduğunu, siyasette onurlu, dürüst, demokrat, uzlaşmacı kimliği ile gönüllere taht kurmuş bir lider olarak adının tarihin sayfalarına kazındığını söyleyen Ertürk “Bülent Ecevit'in siyasi hayatının önemli dönüm noktalarından biri 1965 yılına rast gelir. O yıl yapılan CHP kurultayında Ecevit genel sekreterlik koltuğuna oturdu. CHP’de “ortanın solu” kavramı bu kurultaydan sonra ortaya atıldı. Ecevit de “Ortanın Solu” çizgisinin arkasındaki isimlerden biriydi. Ülkemizin siyasi yaşamında saygın bir yeri olan Bülent Ecevit'in adı, milletimizin hafızasından asla silinmeyecektir” dedi.

 

HER ZAMAN YOL GÖSTERECEK

Bülent Ecevit’in, Türk siyasetinin ve solun en önemli liderlerinden olduğunu ifade eden Ertürk, Bülent Ecevit’in her zaman kendilerine yol gösterici olacağını söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10