Güzel’den bir güzellik daha

Tekvando ve Kick Boks sporuna gönlünü ve ömrünü veren Güzel Spor Kulübü Antrenörü Fikri Güzel 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Milli Takım Ant

Çerkezköy 6.11.2012 17:27:00 0
Güzel’den bir güzellik daha

 Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği Avrupa Kick Boks Şampiyonası Ankara'da sona erdi.

 
FİKRİ GÜZEL MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ
Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Avrupa Kick Boks Şampiyonası 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Avrupa’nın 36 ülkesinden dünyanın en tanınmış kick boks bayan ve erkek sporcularının ringe çıktığı şampiyonada Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörlerinden Fikri Güzel Türk Milli Takımının antrenörlüğünü yaptı.
 
“AVRUPA İKİNCİSİ OLDUK”
3 gün süren şampiyonada 36 ülkeden 516 sporcunun ringe çıktığını ifade eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Fikri Güzel “ Milli Takım olarak şampiyonaya Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde 90 kişilik bir kafileyle hazırlandık. Antrenörlüğünü yaptığımız Milli Takımımız üç günlük şampiyonada 4 altın, 5 gümüş ve 20 bronz madalya alarak Avrupa ikincisi olmuştur. Turnuvada yarışan Tekirdağlı sporcumuz Kadir Taştan 75 kilogramda Avrupa üçüncüsü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir” diye konuştu.
 
“GURUR DUYDUM”
İlk kez Milli Antrenörlük unvanını aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Güzel “ Gerçekten üç gün boyunca güzel bir turnuva geçirdik. Türk Milli Takımı’nda Fikri Güzel’in olması ve takımımızın Avrupa ikincisi olması beni çok gururlandırdı. Başta Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı olmak üzere bizlere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10