Furkan Memiş'ten 'Milli'lik başarı

10 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Furkan Memiş, geçtiğimiz günlerde Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen Dünya Şampiyonası seçmelerinde Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde

6.11.2012 19:50:00 0
Furkan Memiş

 Çerkezköy’de profesyonel anlamda vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Furkan Memiş Vücut Geliştirme, Klasik Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda milli takım forması altında  kürsüye çıkmak için yarışıyor.

 

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Aynı zamanda Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde okuyan Furkan Memiş, Nisan ayında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında Türkiye altıncısı olduğunu ifade ederek “ 12-13-14 Ekim tarihlerinde Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Dünya Kupası seçmelerinde Türkiye ikincisi oldum. 22-23 Kasım tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan Dünya şampiyonasında milli forma ile Türkiye’yi temsil edeceğim” diye konuştu.

 

SPONSOR ARIYOR

18 yaşında bu spora başladığını ve yaklaşık olarak 5 yıldır profesyonel olarak bu sporu gerçekleştirdiğini ifade eden Memiş “ Klasik Body’de Dünya şampiyonasında boy göstereceğim. Çerkezköy’e bu turnuvadan madalya ile döneceğim. Bu spor dalı maliyetli bir spor olduğu için gerekli kuruluşlardan destek bekliyorum. Dünya şampiyonasında bana sponsor olmak isteyen büyüklerimizden destek bekliyorum diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu spor dalında amacının İFBB pro kart alıp Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyen Memiş “ Bana hiçbir zaman desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Dünya şampiyonasından Çerkezköy’e en iyi derece ile dönmek istiyorum “ dedi.

 

Haber / Cihangir Arık


0282 726 91 91
0282 747 65 10