Kızılpınar Yıldız Gençlikspor’u gole boğdu 7-0

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor hafta sonunda kendi evinde Yıldız Gençlikspor’u konuk etti. Zirveye oynayan Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında gol-şov yaparak f

6.11.2012 19:51:00 0
Kızılpınar Yıldız Gençlikspor’u gole boğdu 7-0

 Kızılpınar Belediyespor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak çıktığı karşılaşmadan üç puan ile ayrıldı.

 

KARŞILAŞMA 13.00’DE BAŞLADI

Kızılpınar Belediye Sahası’nda pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor 1-Emre, 2-Serdar, 3-Sercan, 4-Zafer, 5-Hüseyin, 6-Yasin, 7-Kayhan, 8-Sinan, 9-Caner, 10-Fahrettin, 11-Ufuk ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Yıldız Gençlikspor ise karşılaşmaya 1-Çoşkun, 2-Suat, 3-Hüseyin, 4-Caner, 5-Erdem, 6-Aytekin, 7-Tunahan, 8-Selim, 9-Caner, 10-Yusuf, 11-Murat ilk onbiri ile çıktı.

 

KIZILPINAR YÜKLENDİ

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor rakip yer alana oyunu yıktı. Yıldız Gençlikspor ise Kızılpınar Belediyespor’a karşılık vermekte zorlandı. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kızılpınar Belediyespor gol için tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. Özellikle sağ kanatta Kayhan ile etkili olan Kızılpınar Belediyespor geliştirdiği organize ataklarda Ufuk ve Caner ikilisi ile arzuladığı gole kavuşamadı.

 

KIZILPINAR SİNAN İLE ÖNE GEÇTİ

Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor arzuladığı gole karşılaşmanın 35.dakikasında Sinan ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Sinan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kızılpınar Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Golün sevinci, Kızılpınar Belediyespor’lu oyuncular kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Öne geçen Kızılpınar Belediyespor ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Yıldız Gençlikspor ise karşılaşmada istediği oyunu sahneleyemedi.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Ataklarını sürdüren Kızılpınar Belediyespor ikinci golünü geliştirdiği organize atak sonrasında buldu. Yıldız Gençlikspor savunmasını az adamla yakalayan Kızılpınar Belediyespor’da topla buluşan tecrübeli forvet Caner, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada  2-0 öne geçen Kızılpınar Belediyespor karşılaşmada iyice rahatladı. Yıldız Gençlikspor ise üst üste gelen Kızılpınar Belediyespor gollerinin ardından oyun disiplininden tamamen koptu. Bunu değerlendirmek isteyen Kızılpınar Belediyespor oyunu tamamen rakip yer alana yıktı.

 

KAYHAN FARKI ÜÇE ÇIKARDI

Yıldız Gençlikspor karşılaşmanın ilk devresinde bir gol bulup aradaki farkı indirmeye çalışmak istedi. Sadece kontra ataklarla gol aramaya çalışan Yıldız Gençlikspor pozisyon bulamadı. Oyun tamamen Kızılpınar Belediyespor’un istediği gibi yönlendi. Kızılpınar Belediyespor yoğunlaşan ataklarının sonucunda  üçüncü golüne ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Kayhan rakip defansı çalımlayarak topu ağlara gönderdi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Taraftarlarının da desteği ve tezahüratları ile birlikte Kızılpınar Belediyespor farka gitmek istedi. Yıldız Gençlikspor ise oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. Oyundan düşmek istemeyen Yıldız Gençlikspor Kızılpınar Belediyespor defansını geçmeyi başaramadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kızılpınar Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

CANER İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

İkinci yarının başlaması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor etkinliğini yine devam ettirdi. Yıldız Gençlikspor ise ikinci devrede tutuk bir futbol sergiledi. Kızılpınar Belediyespor’un ilk devrede etkili oyununu ikinci devrede de sürdürmesi sonucu gollerde ikinci devre devam etti.Taraftarların büyük bir ilgi ile izlediği karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor dördüncü golüne organize atakla ulaştı.Sol kanattan gelişen atakta Caner düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

 

FARK AÇILDI

Oyunu rakibine tamamen kabul ettiren Kızılpınar Belediyespor konuk ekip Yıldız Gençlikspor’un oyun kurmasına da izin vermedi. Yıldız Gençlikspor ilk devrede olduğu gibi ikinci devrede istediği oyunu sergileyemedi. Kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Oyun disiplinden kopan rakibi karşısında farkı artırmayı hedefleyen Kızılpınar Belediyespor 70.dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Fahrettin kaleciyi terk köşeye yatırarak skoru 5-0 yaptı.

 

RAKİBİNE POZİSYON VERMEDİ

Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Zaman zaman etkili hücumlarla rakip kaleyi abluka altına alan Kızılpınar Belediyespor ilerleyen dakikalarda Fahrettin ile bir gol daha bularak farkı altıya çıkardı. Rakibi karşısında gol şov yapan Kızılpınar Belediyespor savunması da çok iyi bir maç çıkararak gelişen Yıldız Gençlikspor ataklarında rakibine pozisyon vermedi.

 

12 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son dakikalarına Kızılpınar Belediyespor’un 6-0’lık üstünlüğü ile girildi. Gol bulmaya devam eden temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor son dakikalarda günün başarılı ismi Caner ile yedinci golü buldu. Kalan dakikalarda her iki ekibinde geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Kızılpınar Belediyespor puanını 12’ye yükselterek ikinci sıradaki yerini korurken, Yıldız Gençlikspor ise beşinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10