Başkan Korkmaz’dan Edirnespor yönetimine sert eleştiri

Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, geride kalan haftanın ardından basın toplantısı gerçekleştirdi. Edirnespor Gençlikspor’a mağlup olmalarına rağmen karşılaşma boyunca tek kale bir

6.11.2012 19:58:00 0
Başkan Korkmaz’dan Edirnespor yönetimine sert eleştiri

 Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftayı puansız kapatan Çerkezköyspor da Başkanı Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında takımın durumunu değerlendirdi.

 

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

Dün saat 11.00’de kulüpte basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ilk olarak ligin 6.haftasında 2-0’lık skor ile mağlup oldukları Edirnespor  Gençlik maçını değerlendirdi.  Edirnespor Gençlik maçına çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Ahmet Korkmaz, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılmalarına rağmen oyuncuların performansından memnun olduklarını söylerken, şansın da, daha önceki haftalarda olduğu gibi yanlarında olmadığına dikkat çekti.

 

ŞANSIZLIKLAR DEVAM EDİYOR

Maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Korkmaz “  Karşılaşmanın 81.dakikasına kadar etkili olan taraf bizdik. Karşılaşmanın 70.dakikasında Okan’ın vuruşu direkten dönmeseydi maç çok farklı olabilirdi. 89.dakikada ceza sahamıza yapılan ortada rakip kafayı vurdu 1-0 geriye düştük. Ardından gol bulmaya çalışırken rakip ikinci golü buldu ve karşılaşma 2-0 bitti. Biz oyuncularımızın performansından memnunuz. Sezon başından beri gelen şanssızlık ve gol orucu devam ediyor” diye konuştu.

 

DERENİN ALTINDAN ÇOK SU AKACAK

Korkmaz, ligin uzun bir maraton olduğunu da söyleyerek  “Önümüzdeki haftalarda bu şanssızlığı kırıp yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Ben oyuncularımın performansından son derece memnunum ve onlara sonuna kadar güveniyorum. Daha 20’ye yakın maçımız var. Bu derenin altından daha çok sular akar” dedi.

 

İNANÇ HASEKİ VE EDİRNE GENÇLİK YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Karşılaşmanın ilk golünün ardından çıkan olaylara değinen Korkmaz “ Golden sonra başlayan olaylar bizleri derinden üzmüştür. Biz Çerkezköyspor olarak sahamıza gelen tüm rakipleri çiçeklerle karşıladık, sıkıntı yaşatmadık. Maalesef Edirne’de yaklaşık 100 güvenlik görevlisi olmasına rağmen dışarıdan sahaya girip oyuncularımıza saldırılması bizi çok üzdü. Özellikle kulübede oturan Edirnespor Gençlik Kulübü Genel kaptanı İnanç Haseki olayları yatıştırmak, yöneticilik yapmak yerine holiganlığa soyunması, fitili daha da ateşlemesi, oyunculara saldırıp küfretmesi, beni yöneticiliğimden utandırdı. Her maçta olay çıkabilir fakat Edirne Gençlikspor yöneticisinin bunu yapması ve Başkan Hakan Sedefçi dahil olmak üzere kimsenin buna müdahale etmemesi ve Edirne Emniyetinin bu konuda zayıf kalması olayların çığırından çıkmasına sebep olmuştur. Çerkezköy Spor Kulübü olarak başta o yöneticiyi ve Edirne Gençlikspor camiasını kınıyoruz” dedi.

 

RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER

Çerkezköyspor’un bütün takımlara ne kadar misafirperver olduğunu bütün maçlarda gösterdiğini söyleyen Korkmaz” Biz iki ay sonra Edirnespor Gençlik’e ne kadar misafirperver olduğumuzu göstereceğiz. Kimse unutmasın ki rüzgar eken fırtına biçer” diye konuştu.

Korkmaz hafta sonundaki karşılaşmada çıkan olayların ardından gözlemci raporunu da merak ettiklerini belirterek, verilecek cezayı da beklediklerini söyledi.

 

U-15 TAKIMINI KUTLADI

Tekirdağ U-15 Ligi C Grubu’nda oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak şampiyon olan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımını kutlayan Başkan Korkmaz “ Başta altyapı sorumlusu Vedat Çolak’a kulüp ve camia adına teşekkür ediyorum. Takımı çok iyi hazırladı. Büyük fedakarlık ile çalıştı ve U-15 takımımızı bu başarıya ulaştırdı.  Bundan sonra İl Şampiyonası ardından da Türkiye Şampiyonası’nda oynayacağız. Bu alanlarda da takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

“BUNUN MEYVELERİNİ ALIYORUZ”

U-17 Takımının da çalışmalara başladığını söyleyen Korkmaz “ U-17 Futbol Takımımızdan da aynı başarıyı bekliyoruz. Biz Çerkezköy Spor Kulübü olarak altyapıya büyük önem veriyoruz ve bunun da meyvelerini almaya başladık. Ne kadar zor şartlar altında çalışsak da, başarı için ne gerekiyorsa yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10