Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirildi.

Çorlu 8.11.2012 19:34:00 0
Belediye Meclisi toplandı

 KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, kadro derece ve unvan değişikliği yapılırken, sözleşmeli personel kadrosuna mimar alınması da karara bağlandı. Çorlu Belediyesi’nin, ortaklığının bulunduğu Çordaş A.Ş. nezdinde belediyenin temsil edilmesi amacıyla Başkan Ünal Baysan’a yetki verilen toplantıda, 2013 Mali Yılı Performans Programı meclisçe yapılan değerlendirmelerin ardından kabul edildi. 2013 Yılı Ücret Tarifesi ile 2013 Bütçesi de görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

 

SU TARİFESİ KARARA BAĞLANDI

Plan ve Proje Müdürlüğü bütçesinin kullanılmayan kısmının Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne aktarıldığı toplantıda ayrıca, hizmet alım ihalelerinin gelecek yıllara ait hizmet yüklenmeleri konusu da görüşülerek karara bağlandı.  Su aboneliği yeni abone grubu tarifesi konusunun görüşülerek kabul edildiği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda plan değişiklikleriyle ilgili gündem maddesi görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi.  İmar Komisyonu raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10