Yenilen pehlivan, artık güreşmek istemiyor

Aylık toplantılarını sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Kasım Ayı Danışma Toplantısını önceki akşam yaptı. AK Parti’nin yeni binasında yapılan toplantıda konuşan A

Çerkezköy 8.11.2012 19:37:00 0
Yenilen pehlivan, artık güreşmek istemiyor

 Çerkezköy Haber - AK Parti Kasım Ayı İlçe Danışma Toplantısı önceki gün saat 18.30’da yeni ilçe teşkilatı binasında gerçekleştirildi.

 

DİVAN KURULU OLUŞTURULDU

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığına AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Cavit Gür, divan kurulu üyeliklerine de İrfan Ak, Ahmet Yazı, Selda Yeşil ve Ayşen Yürürdurmaz seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cavit Gür ilçe danışma toplantısının hayırlı olmasını temenni etti. 

 

“MUHALEFET SEÇİM İSTEMİYOR”

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ yeni binalarında gerçekleştirdikleri toplantının hayırlı olmasını temenni etti. Muhalefetin seçim istemediğini söyleyen Demirbağ “Bugün muhalefet seçim yapılmasını istemiyor. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir şeydir. Her zaman seçim yapılmamasını iktidar ister, bizde de tersi vardır. Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler ama yenilen pehlivan güreşe doydu. Artık güreşmek istemiyor ve pes etmiştir” diye konuştu.
 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ”

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak gerçekleşecek seçimleri her zaman hazır vasiyette beklediklerini ifade eden Demirbağ “AK Parti’nin özelliği de budur. Bu tür toplantılarda sizlerin hem dilekleri hem de temennilerimiz bizler için çok önemlidir. Vereceğiniz önergeler bizler için çok önemlidir. Yapacağımız tüm çalışmalarla ortak gayemiz Türkiye genelinde olmak üzere bölgemize faydalı olmaktır. Partimizi en üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.
 

“ALLAH HERKESE NASİP ETSİN”

İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem konuşma yaptı. Ekim ayında gerçekleştirdikleri İlçe Danışma Toplantısında partiler ile helalleştiğini söyleyen Ertem “25 gün önce ilçe danışma toplantısında sizlerden hakkınızı helal etmenizi istemiştim. Allah nasip etti ve mübarek topraklara gittim. O güzel topraklarda ibadetimizi yaptıktan sonra sizleri noksansız görmek mükafatların en büyüğüdür. Allah herkese nasip etsin” diye konuştu.
 

VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN

Kutsal topraklarda görevini yerine getirdikten sonra Çerkezköy’ü bıraktığı gibi göremediğini söyleyen Ertem “Maalesef ibadette olduğumuz dönemde ilçemiz sel felaketi yaşadı. Ben çok uzakta idim ama dakika dakika takip etme durumda kaldık. Yaşanan durum Çerkezköy için afettir. Bununla ilgili verileri toplayarak daha geniş açıklama yapacağım. Sel felaketi dolayısıyla Çerkezköy’de yaşayan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim için sevindiren nokta ise kimsenin burnunun kanamamasıdır. Türkiye’nin bir çok yerinde yaşanan sel felaketlerinde can kayıpları yaşanmıştı” dedi.
 

“VATANDAŞLARIN DERTLERİNE ÇARE OLACAĞIZ”

Böyle afetlerde vatandaşların “cana gelen mala gelsin” düşüncesinde olduğunu söyleyen Ertem “Yaşanan sel felaketinde mal da kıymetlidir. Her şeyin telafisi olur. Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve kurumlar bu konuda el birliği ile Çerkezköy’deki vatandaşların mağduriyetini giderecektir. Çerkezköy Belediyesi olarak hasar tespitlerinin noktalanmasını bekliyoruz. Ondan sonra da belediye olarak değerlendirmesini yapacağız. Gücümüz nispetinde mağdur olan vatandaşların dertlerine bir nebze de olsa çare olmak için katkıda bulunacağız. Çerkezköy tarihinin ve bu coğrafya tarihin kayıt altına alınmış dönemlerini biliyoruz. Kayıt altına alınmış tarih içinde en büyük yağışın olduğu ve felaketin yaşandığı gün o gündür. Allah daha büyük felaketlerden bizleri korusun” diye konuştu.
 

“MUHALEFET SEÇİMLERE HAZIR DEĞİL”

Önümüzdeki dönemlerde seçime yönelik istişare toplantılarının devam edeceğini söyleyen Ertem “Önümüzdeki ekim ayı sonunda hedeflenen seçimler muhalefetin kaçması neticesinde veya onların da bu işe girmemesi neticesinde geriye alınmadı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin baştan bu önergeye imzamız olmayacağını söylemesi ama seçimin erken alınması sözünü vermesine rağmen maalesef gerçekleşmemiştir. Bizim herhangi bir sorunumuz yoktur. Bizler her platformda her vakitte seçimi yapmaya hazırız. Muhalefet hazır değil ve biraz daha hazırlanmaları gerekiyor. İnşallah hazırlandıkları vakit karşımıza çıkacaklar. Çerkezköy ve beldeleri ile Tekirdağ Büyükşehir seçimlerine katkıyı en azami derecede ilçe teşkilatı verecektir. Bunu yapacak güçteyiz ve daha önceki seçimlerde de ispatlamışızdır. Her seçimde galip çıktığımız gibi bu seçimde de Çerkezköy’de AK Parti galip çıkacaktır” dedi.
 

“O BİNA SIĞINMA YERİMİZ VE YUVAMIZDI”

Yeni binanın İlçe Teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulunan Ertem “ İnsan biraz burukluk yaşıyor. Daha önceki teşkilatımız, kurulduğumuzdan bu yana bizim sığınma yerimizdi ve yuvamızdı. Bütün çalışmalarımızı ve gayretlerimizi küçük de olsa orada yapıyorduk. Ama o binanın tılsımı vardı. Hiçbir seçimde geriye gitmedik ve hep ileriye gittik. Allah burada da aynı istikrarı göstermeyi nasip etsin. O binada yaşadığımız coşku ve heyecanı burada yine aynı şekilde tekrarlamayı Allah nasip etsin” dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.
 

KATILIM YOĞUNDU

Önceki gün saat 18.30’da Yeni binada düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz,  Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erol Çetin, Muharrem Akyüz  Nurettin Değirmenci ve Ömer Polat, AK Parti Çerkezköy Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cavit Gür, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Hasan İşcan, Nuran Yeşil, Süleyman Ak, Mikail Ünlü, Ziya Osmanoğlu, Behçet Güven,  Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Eren, Yavuz Kütük, Nevzat Teker, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Has Parti’nin fesh edilmesinin ardından AK Parti’ye geçen Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses ve Eski Has Partililer, Tekirdağ İl Genel Meclisi Eski Başkanı Halil Çelik, ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10