NAKSAM hizmete girdi

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binasında açılışı yapılan Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) ilk toplantısını NKÜ Toplantı Salonu’nda yaptı.

Tekirdağ 9.11.2012 21:37:00 0
NAKSAM hizmete girdi

 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPILACAK

Toplantıda konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, merkezin faaliyetlerini sonuna kadar her konuda destekleyeceğini ve özellikle kadınlara yönelik böyle bir merkezin kurulmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. NAKSAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülen Özdemir de merkezin, yurt içi ve yurt dışında kadın sorunları ile ilgili bilimsel inceleme, araştırma ve eğitim çalışmaları yapmak sorunlara çözüm önerileri getirmek amacıyla kurulduğunu ifade etti.
 

İLK TOPLANTI YAPILDI

Toplantıya NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NAKSAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülen Özdemir, Müdür Yardımcısı Dr. Emine Yılmaz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda Er Ülker, yönetim kurulu ve danışma kurulu üyelerinden Doç. Dr. Canan Sağlam, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Sibel Özkan, Yrd. Doç. Dr. Tülin Yıldız ve Yüksek Mimar Berrin Tanrıöver katıldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10