Bilgin ve Tuğcu ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin’in oğlu Abdullah Bilgin, hayatını Şenay-Yetiş Tuğcu çiftinin kızı Demet Tuğcu ile birleştirdi.

Çerkezköy 11.11.2012 21:55:00 0
Bilgin ve Tuğcu ailelerinin düğün mutluluğu

 HAYATLARINI BŞRLEŞTİRDİLER

Önceki akşam Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Denetleme Subayı Piyade Albay Fazıl Tan, Çerkezköy Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, partisinin fesh edilmesinin ardından AK Parti’ye geçen HAS Parti İlçe Eski Başkanı Ercan Erdoğan, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Güzel Spor Okulu işletmecisi Fikri Güzel, Eke Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Eke, MHP’den ilçe başkan adayı olan Eser Önsel, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, muhtarlar, AK Parti Kızılpınar Belde Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, siyasiler, Bilgin ve Tuğcu ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.
 

NİKAHI ERTEM KIYDI

Düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayan Hanife-Habip Bilgin çifti ve dünürleri Şenay-Yetiş Tuğcu çifti, düğün boyunca da davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, çiftin nikah şahitliğini de Mehmet Akif İnan ve Cemil Aşıkkutlu yaptı. Çiftin nikahını kıyan ve evlilik cüzdanını Demet Bilgin’e veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, genç çifte birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni etti.
 

CANLI MÜZİK ÇALINMADI

Çerkezköylü Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un Siirt’teki helikopter kazasında şehit düşmesi dolayısıyla düğünde canlı müzik çalınmadı. Takı töreninin ardından düğün sona erdi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10