Gençlerden hüzün yürüyüşü

Ebediyete intikal edişinin 74. Yıldönümü dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de törenlerle ve hayırdualarla yad edildi. AK Partili gençler, Atatürk’?

Çerkezköy 11.11.2012 21:55:00 0
Gençlerden hüzün yürüyüşü

 CUMHURİYET MEYDANI’NA KADAR YÜRÜDÜLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Hüzün Yürüyüşü’   10 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da Hükümet Konağı önünden başladı.  Gençler, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürürken, yürüyüşe Kapaklı’dan da gençler katıldı. En önde Atatürk’ün portresini taşıyan iki genç ve arkalarında karanfiller ve meşaleler taşıyan Ak Partili gençlerden oluşan grubun yürüyüşüne vatandaşlar da klakson ve alkışlarla destek verdiler.  
 

ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDULAR

Atatürk Caddesi’ndeki yürüyüş boyunca gençlerin önünde seyreden minibüsten ses kaydıyla Ata’nın ağzından nutuktan kesitler verildi. Belediye Meydanında ise AK Partili gençler,  hep birlikte Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.  Hitabenin okunmasının ardından gençler, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na karanfiller bıraktı. Gençler daha sonra Siirt’te helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un baba ocağında bulunan ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10