AK Partili gençlerden işyerlerine ziyaret

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Sebahattin Çolakoğlu ve gençlik kolları üyeleri yeni açılan işyerlerini ziyaret edip işletmecilere çiçek sundu.

Çerkezköy 13.11.2012 21:34:00 0
AK Partili gençlerden işyerlerine ziyaret
ÜÇ ESNAFI ZİYARET ETTİLER
AK Partililer ilk olarak dün saat 15.30’da geçtiğimiz ay içerisinde açılan Nakka Çiğ Köfte Salonu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren işletmeci Alparslan Karıksız, “Yeni açmış olduğumuz bir iş yeri olmasına rağmen işlerimiz iyi. Beklentilerimizi karşılayacak derecede iş yerimizden memnunuz” dedi.
 

HAYAT ÇALIŞMAKLA GÜZELLEŞİYOR

AK Partili heyet daha sonra Atatürk Caddesi, Sülün Sokak’ta faaliyet gösteren May Cafe’yi ziyaret etti. İşletmesini Tülay Güzelboylu ve Gülay Özcavdar kardeşlerin yapmış olduğu May Cafe’ de işlerin beklenenin altıda olduğunu ifade eden işletmeciler, sokakta yapılan çalışmalardan olumsuz etkilendiklerini belirterek çalışmaların bir an evvel bitirilmesini istedi.
 
 

SIKINTILAR BİTECEK

AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Sebahattin Çolakoğlu teşkilat olarak idari bünyede değişiklikler yaptıklarını ve bundan sonra esnaf ziyaretlerine ağırlık vereceklerini ifade ederek “Esnafımızın problemleri bizim problemimizdir. Bu nedenle sizlerin ticari hayatınızın idame ettirilmesi yönünde nelerin yapılması gerektiğinin tespitini yapmaya çalışıyoruz. Elbette ki altyapı sorunlarımız nedeni ile Çerkezköy’de sıkıntılar yaşadık. Ama bu sıkıntıların en kısa zamanda sona erecek. Belediyemiz tarafından bu yönde çalışmalar devam ediyor” dedi.
 

İSTANBUL’A GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAKLAR

AK Partili Gençler daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Mehtap Sokak’ta ticari faaliyete yeni başlamış olan Ms Pinky Ayakkabı-Giyim-Çanta- Bijüteri dükkanını ziyaret ettiler. İşletme sahibi Melis Tuncer, AK Partili gençlerin ziyaretinden duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Kendi tasarımı olan ayakkabıları müşterilerinin beğenisine sunduğunu ifade eden Tuncer “Çerkezköy’de çanta, ayakkabı ve bijüteri gibi ihtiyaçları olanların bütün isteklerini karşılayabilecek nitelikte bir işyeri düşledim. Beş yıl sonra Çerkezköy’de oturan insanlarımız alışveriş için İstanbul’a gitmeyecekler” diye konuştu.
 
 

ÇERKEZKÖY’E DEĞER KATACAK

Partililerin Tekirdağ’ın büyük şehir statüsüne kavuşturulmasının avantaj ve dezavantajlarını sorması üzerine Tuncer “Elbette Tekirdağ’ın büyük şehir olması bizlere çok şeyler kazandıracaktır. İnsanımızın geliri arttıkça harcaması da o oranda artmış olacaktır. Ben Çerkezköy’ e 12 yıl evvel geldiğimde bir köyle karşı karşıyaydım. Geçen bu zaman zarfında bir hayli gelişti. Elbette ki Tekirdağ’ın büyük şehir olması ile Çerkezköy de gelişecektir” dedi. Ziyaretlerde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Sebahattin Çolakoğlu, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Gözde Tolon, Gençlik Kolları Sekreteri Sitem Selvi, Dış İlişkiler Başkanı Asuman Köröğlu, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Hatice Demirbağ, Teşkilatlanma Başkanı Furkan Tezcan ve Veliköy Koordinatörü Rauf Karadil yer aldı.
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10