E-ödeme sistemi masaya yatırıldı

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi 7. Dönem Yönetim Kurulu ile yeniden hayata geçirilen Kasım Ayı Salı Buluşmalarının 9.su önceki gün saat 19.00’da Velimeşe Shilla Otel’de ge

Çerkezköy 14.11.2012 21:05:00 0
E-ödeme sistemi masaya yatırıldı
İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR
Toplantıda Çorlu SGK İlçe Müdürü Remzi Altındağ ve Çerkezköy SGK İlçe Müdürü Yücel İnce “SGK E-Ödeme Sisteminde Yaşanan Sorunlar” konusunda bilgilendirmede bulundu. Yeni sistemde herhangi bir sıkıntı olmadığını fakat bir adaptasyon süreci gerektirdiğini belirten Altındağ ve İnce, en kısa zamanda bu sisteme de alışılacağını ve her sistem yenilemesinin hem insanların hem işverenlerin ve temsilcilerinin hem de devlet kanadının işlerini kolaylaştırdığını ifade etti.
 
KONULARA AÇIKLIK GETİRDİ
İlçe müdürlerinin açıklamalarının ardından Eğitmen Başak Tecer, “Kurumsal Performansı Arttırmanın Reçetesi” konulu eğitim verdi. Eğitimin ardından Tekirdağ Tabip Odası İşçi Sağlığı Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda Çerkezköy Özel Akut Polikliniği olarak PERYÖN Kurumsal Üyesi Dr. Akif Başkurt, yasa taslağı olarak belirlenen metin üzerine konuşma yaparak, İşyeri Hekimi Ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik Taslağı hakkında pek çok konuya açıklık getirdi.
 

TASLAK VAR AMA GÖRÜŞME YOK

Toplantının sonunda konuşan PERYÖN Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin de “Yaptığımız araştırma neticesinden sözde yasa tasarısının bir çok kişinin elinde olduğunu fakat meclis ve vekil görüşmelerimin ardından elde ettiğim sonuçlara göre meclis gündeminde henüz böyle bir yasanın sunulmadığını, böyle bir görüşmenin yapılmadığını anladık. Önümüzdeki günlerde olup olmaması bilinemez fakat her şeye hazırlıklı olmak gerekir” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10