Toç Bir Sen, hasarı yerinde tespit etti

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası Trakya Şubesi üyeleri, Kurban bayramı öncesinde yaşan sel felaketinde zarar gören Çerkezköy Orman İşletme Şefliği’ni ziyaret etti. Heyet,

Çerkezköy 14.11.2012 21:05:00 0
Toç Bir Sen, hasarı yerinde tespit etti

 Çerkezköy Haber - Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Trakya Şube Sekreteri Altuğ Çiçekbilek, Toç Bir-Sen Tekirdağ Sosyal İşler Sekreteri Vildan Benzer ve Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işyeri temsilcisi Murat Öner, dün saat 11.00’da Çerkezköy Orman İşletme Şefliği’ni ziyaret etti.

 

YAŞANAN SIKINTILARI ANLATTI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla daire ve lojmanlarda yaşanan sıkıntıları anlattı. 
 

GÖRDÜĞÜMÜZ, DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DE BETER    

Toç Bir Sen Trakya Şube Sekreteri Altuğ Çiçekbilek ve beraberindekiler, aşırı yağışların sele dönüşmesi sonucunda zarar gören resmi dairelerden birisi olan Orman İşletme Şefliği ve lojmanlarda oluşan hasarı yerinde görerek tespitler yaptı. Toç Bir-Sen Genel Merkezi yöneticileri adına gerçekleştirilen ziyarette, geçmiş olsun dileklerini sunan Trakya Şube Sekreteri Altuğ Çiçekbilek, “Gördüğümüz manzara gerçekten düşündüğümüzde de farklı boyutlardaymış. Bu türlü afetlerde önemli olan can kayıplarının yaşanmamasıdır. Can kayıplarının olmaması bizi sevindirdi” dedi.
 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Hasarın boyutunu gözlemlediklerini ifade eden Çiçekbilek “Felaketin boyutu düşündüğümüzün de üzerindeymiş. Dairemizin yanı sıra özellikle lojmanlarda oluşan hasar çok büyük. Lojmanlarda oturan orman muhafaza memurlarımızın mağdur olduklarını gördük. Bu hususla alakalı olarak yapmış olduğumuz incelemeler sonucundaki tespitlerimizi genel merkezimize ileteceğiz. Bu konu ile alakalı elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Toç Bir Sen Trakya Şube Sekreteri Altuğ Çiçekbilek, afetin yaşandığı ilk dört gün boyunca özverili bir şekilde çalışmaların sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek “Sel felaketini yaşamış olduğumuz esnada, bilhassa Valimiz Ali Yerlikaya’ya, Afet Müdürümüz Recep Erol’a ve Afet Müdürlüğümüz personeline, Toç Bir-Sen camiası olarak, yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10