“Belediye yapmayınca hükümet üstlendi”

Sahil yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur “CHP’li Tekirdağ Belediyesi’nin sorumluluk sahasında olan yol ile ilgili vatandaşlarımızın yaşadÄ?

Tekirdağ 18.11.2012 15:04:00 0
“Belediye yapmayınca hükümet üstlendi”

 Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin ile birlikte sahil yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. AK Partililer, asfaltlama çalışmalarını üstlenen firmanın yetkililerinden yapım çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

 

ASFALTLAMA İŞİNİ HÜKÜMETİMİZ ÜSTLENDİ

Sahil yolu ile ilgili vatandaşlardan yüzlerce şikayet aldıklarını, yolun zaman içinde deforme olmasıyla oluşan çukur ve tümseklerin araçlar için tehlike arz ettiğini belirten İl Başkanı Ahmet Kambur “CHP’li Tekirdağ Belediyesi’nin sorumluluk sahasında olan yol ile ilgili vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara seyirci kalamazdık. Belediyenin bu konuda görevini yerine getiremeyeceğine kanaat getirdiğimiz için yolun asfaltlama işini hükümetimiz üstlendi” dedi.
 

İHALELER KEPÇE İLE, HİZMET KAŞIK İLE

Belediyenin, vatandaşların problem ve şikayetlerine duyarsız kalmasını da eleştiren Kambur, “Hizmete talip oldular ama vatandaşın hizmet namına gördüğümüz bir şey yok. İhaleleri dağıtırken kepçeyle, hizmete sıra gelince kaşıkla iş görüyorlar. Vatandaş bu zulmü hak etmiyor” diye konuştu.
 

BEKLEMEK HAYAL OLURDU

Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar da asfaltlamanın devam ettiğini, çalışmaların Maksi ile Kumbağ kavşakları arasını kapsadığını söyledi. Asfaltlamanın hava şartları uygun olması durumunda Aralık ayının sonuna doğru tamamlanacağını ifade eden Çelikayar, “Prestij projesi diye lanse ettikleri Muratlı Caddesinin durumu ortadayken bu yolun CHP’li belediye tarafından asfaltlanmasını beklemek hayal olurdu” açıklamasını yaptı.
 

HİZMET KISIRLIĞINA TUTULDU

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca da Tekirdağ Belediyesi’nin hizmet kısırlığına tutulduğunu, belediyenin en temel görevlerini bile yapamadığını öne sürerek “Tekirdağ’ın yolları tümsekten, çukurdan, çamurdan, topraktan geçilmez oldu. Tekirdağ’ın köylerini karış karış gezin yollarında böyle bir manzaraya rastlayamazsınız. Altyapıyı değiştireceğiz diyerek yola çıktılar, altı üstü birbirine kattılar” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10