‘Balkon’ lakaplı hırsız suçüstü yakalandı

Çorlu’da yaklaşık iki aydır evlerin balkonundan girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen “Balkon Recep” lakaplı 58 yaşındaki Recep G., son işinde girdiği evin balkonunda polis tarafından suçÃ?

Çorlu 18.11.2012 15:04:00 0
‘Balkon’ lakaplı hırsız suçüstü yakalandı

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Olay, Esentepe Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre Recep G.(58), bir eve giriş ikinci katının balkonuna çıkarak hırsızlık yapmak istedi. Olayı gören vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, lakabının “Balkon Recep” olduğu belirtilen Recep G,’nin elinde bulunan çantanın içinde bir adet kuru sıkı tabanca, bir adet levye, bir adet plastik pencereyi açmakta kullanılan ısıtıcı, bir şişe tiner, eldiven, şapka ve bıçak ele geçirdi.
 

SABIKASI ÇIKTI

Recep G.’nin bundan bir ay önce yine Çorlu’ya geldiği ve burada bir eve girdiği sırada vatandaşlar tarafından fark edilince kaçtığı öğrenildi. Emniyet müdürlüğüne gelen ve isminin açıklanmadığı ev sahibi Recep G.’yi teşhis etti. Recep G.’nin İstanbul, Edirne, Çorlu, Keşan başta olmak üzere birçok il ve ilçede aynı suçtan sabıkalarının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10