Ertem’den anaokulu öğrencilerine ziyaret

Su taşkını sonucunda oluşan hasar nedeni ile eğitim ve öğretime, bir hafta ara vermek zorunda kalan Zübeyde Hanım Ana Okulu, Belediye Başkanı Ali Ertem’in yardım ve katkıları sonucu yeniden eğitim öğr

Çerkezköy 18.11.2012 15:07:00 0
Ertem’den anaokulu öğrencilerine ziyaret
EĞİTİME DEVAM
Su taşkını sonucunda iki yüz civarında meskenin, yine aynı miktarda iş yerleri be bazı kamu kurumları zarar görürken, Zübeyde Hanım Anaokulu da selde sular altında kalmıştı. Malzemelerin felaket nedeni ile tahrip olması sonucunda, eğitimine bir hafta ara vermek zorunda kalan okulun, malzemeleri Belediye Başkanlığı tarafından temin edildi.
 
 

OKULU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanlığı, Zübeyde Hanım Ana Okulu’ndaki masa ve sandalyeleri yeniledi. Okuldaki sanayi tipi bulaşık makinesi, buzdolabı ve halılar da belediye tarafından yenilenerek, 232 minik öğrencinin eğitimlerine devam etmesi sağlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de son durumunu görmek için önceki gün Zübeyde Hanım Anaokulu’nu ziyaret etti. Okulla ilgili bilgi veren Zübeyde Hanım Ana Okulu Müdürü Sebahat Uslu, katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.
 
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10