Çorlu TSO’ya Akreditasyon Sertifikası

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde 2001 yılından bu yana yürütülmekte olan Oda Akreditasyon Sistemi kapsamında 'A' kategorisine

Çorlu 19.11.2012 16:31:00 0
Çorlu TSO’ya Akreditasyon Sertifikası
A SINIFINA YÜKSELDİ
Önceki gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen akreditasyon belge törenine katılan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu "Akredite Oda" sertifikası TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Sisteminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin elinden aldı.
 

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, daima üyesine en iyi hizmeti veren bir oda olmayı hedeflediklerini ifade ederek "Meclis, yönetim kurulu ve personelimizle her zaman daha iyiye ulaşmak için çaba gösteriyoruz. Yapılan denetimden başarılı bir şekilde geçmek bizi mutlu etti. Ancak daha iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Kanunlar çerçevesinde yaptığımız çalışmalar ve uygulamalarımızla, üyelerimize layık olduğu hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.
 

129’A ULAŞTI

Akredite olan oda ve borsaları 5 yıldızlı olarak tanımlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da “Bugün beş yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek. 10 yıl önce toprağa attığımız tohum meyve vermeye başladı. Akredite olan oda ve borsa sayımız 129'a ulaştı. Önümüzdeki dönem 21 oda ve borsamız da akredite olacak, hedefimiz ise 365 oda ve borsamızın tamamını akredite edebilmektir'' dedi.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10