Endurocular Hallaçlı’yı inlettiler

Enduro Team Çerkezköy Grubu hafta sonunda Hallaçlı’da Saray ve İstanbul’dan gelen motorcular ile birlikte etkinlik düzenledi.

Çerkezköy 20.11.2012 13:04:00 0
Endurocular Hallaçlı’yı inlettiler

 Çerkezköy Haber - Hallaçlı’da Pazar günü organize edilen “Enduro etkinliği” muhteşem bir atmosfere sahne oldu. Enduro Team Çerkezköy Grubu’ndan, Saray’dan ve İstanbul’dan yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda Endurolar yaptıkları hareketlerle kendilerini izlemeye gelen davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

 

“HER PAZAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Bu etkinlikleri her pazar gerçekleştirdiklerini söyleyen Enduro Team Çerkezköy Grubu’ndan Bahattin Mutlu “Grubumuzda Mehmet Okuyan, 2009 Motokros Türkiye Şampiyonu Gökhan Güzeloy, Fatih Bozkurt, Zübeyir Koca, Ali Ercüment Gülkaya, Murat Hızlı, Cüneyt Gürsoy, Musa Doğruer, Barış Erdoğan, Can Akçura, 2008 Türkiye Motokros Şampiyonu Aydın Kafalı yer alıyor” dedi. 
 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ KURUYORUZ”

En büyük arzularının Çerkezköy’den ulusal düzeyde motokrosçuların çıkması olduğunu söyleyen Mutlu “Birlik ve beraberlik kapsamında Çerkezköy, İstanbul ve Saray’dan 15 sporcunun katımı ile güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlik kapsamda motokrosçular Binkılıç, Çilingoz ve Istranca dağlarında doğa gezisi gerçekleştirdiler. Enduro Team olarak amacımız yoğun iş temposunda olan esnaflarımız ve vatandaşlarımızın hafta sonunda adrenalin yaşaması, birlik ve beraberliği kurmaktır. Çerkezköy’den ulusal düzeyde enduro ve motokrosçuların çıkması en büyük arzumuzdur” diyerek Çerkezköy’ün bu tür etkinliklere ihtiyacının olduğunu söyledi.
 

“GEREKLİ EĞİTİMLERİ VERİYORUZ”

Enduro Team Çerkezköy Grubu olarak üye sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Mutlu “Çerkezköy’den şuan 12 üyemiz bulunuyor. Bu sporu yapacak arkadaşlarımıza tavsiyem yaşanabilecek tehlikelere karşı kıyafet seçimine dikkat etmeleridir. Bize katılan arkadaşlara Enduro ve motokros dalında büyük başarıları olan Süleyman Memnun tarafından eğitim veriliyor. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra grup olarak gezilere motorları ile katılabiliyorlar” dedi.
 

HALLAÇLI BU SPOR İÇİN CENNET

1997 yılında Enduro Team’i ilk olarak İstanbul’da Nasuh Mahruki, Murat Kızak ve Ahmet Pınar ile kurduklarını ifade eden Mutlu “Bu grup ile Türkiye ve yurt dışında çeşitli geziler yaptık. Şimdi ise Enduro Team Çerkezköy Grubu ile birlikte bu tür doğa gezilerini gerçekleştirmek istiyoruz. Hallaçlı kasabası, Enduro ve Motokros yapan sporcular için cennetlik bir yerdir. Pist ve doğası ile Türkiye’nin sayılı yerlerinden birisidir. Dünya şampiyonasının bu bölgede yapılması için çeşitli yazışmalar yapılıyor” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10