Uyumlu çalışma, başarı getirir

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yılmaz “Arkadaşlarımızı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluy

Tekirdağ 21.11.2012 17:39:00 0
Uyumlu çalışma, başarı getirir

 Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen 11 olayı kısa sürede çözüme kavuşturmasının ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Olayları kısa sürede çözen ekipler ile kahvaltıda bir araya gelen Yılmaz, “Arkadaşlarımızı kutluyorum. Valimiz Ali Yerlikaya’nın da kendilerine selamlarını getirdim. Gerçekten meydana gelen birçok olayın faillerinin aynı gecede yakalayıp adalete teslim eden başta müdürümüzü ve rütbeli, memur tüm emniyet mensuplarını kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

EMNİYET TEŞKİLATINI TEBRİK ETTİ

Uyumlu çalışmanın başarı getireceğini vurgulayan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ genelinde tüm emniyetin uyum içinde çalıştığını ve bunun temelinde de uyumlu çalışmanın yattığını belirterek “Biz il emniyet müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Bunun için de gerçektende emniyetimizin tüm il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bu uyum inanıyorum ki ileride daha da başarılar getirecektir” diye konuştu. Kahvaltının ardından İl Emniyet Müdürü Yılmaz Çorlu’dan ayrıldı.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10